Freelancer logoHvordan det fungererBla gjennom jobber Logg inn Registrer deg Legg ut et prosjekt

Løft ditt potensiale.

Bli verifisert av Freelancer.
Løft profilen din til neste nivå ved å bli verifisert av Freelancer. Det blå merket lar folk få vite at kontoen din er autentisk, og at du har gått gjennom en prosess for å bekrefte identiteten som inkluderer et videointervju. Bli bekreftet i dag for Verifisert av Freelancer gir deg øyeblikkelig adgang til: - Prosjekter med en verdi på $3000 USD+ - Bedriftskunder - Vinne flere jobber enklere
Åpent øye

Skill deg ut fra mengden

Bruk mindre tid på jakt, og mer tid på å vinne. Verifiserte frilansere blir belønnet med et tydelig og veldig gjenkjennelig merke som sørger for at klienter legger merke til dem først, og øker sjansene for å bli tildelt arbeid. La kunder komme til deg i stedet for å kaste bort bud.
Enterprise kontorbygninger

Få tilgang til Enterprise-klienter

Har du noen gang ønsket å jobbe med klienter fra øverste hylle som Facebook, NASA eller Airbus? Bare verifiserte frilansere har tilgang til jobber fra Enterprise-klienter. Ta klientbasen din til neste nivå med "verifisert av Freelancer".
Pengesedler

By på prosjekter verdt $3000 USD +

"Verifisert av Freelancer" gir eksklusiv tilgang til lengre, mer interessante og bedre betalte prosjekter. Bare verifiserte av Freelancer kan by på prosjekter verdt $3000 USD eller mer.
Freelancer-profilkort med bekreftelsesmerke og fremhevet omtale
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Å komme i gang er enkelt

Sjekkliste på telefon

Hva er påkrevd?

For å være medlem av "Verifisert av Freelancer", må du ha følgende fullført før du søker: • Fylt ut profilen din inkludert opplasting av et nylig bilde • Telefonbekreftelsen fullført • Identitetsbekreftelse (Kjenn din kunde) fullført
Klokke

Hvor lenge tar dette?

Prosessen er som regel ferdig innen 24 timer.
Rute fra punkt A til punkt B

Hva er prosessen?

Det er lett. Når du har sendt inn søknaden din for å bli bekreftet, vil en av våre agenter kontakte deg for å sette opp en samtale. Vi vil bekrefte bekreftelsesdokumentene og identiteten din, gå gjennom profilen din i dybden for å sikre at den er av høyeste kvalitet, og gi deg det blå merket som symboliserer bekreftelse.

Vinn flere jobber, lettere

Klienter vil vite at hvem de jobber med er seriøs når det gjelder karrieren. De vil jobbe med noen de kan stole på. "Verifisert av Freelancer" forteller klienter at du har tatt det ekstra steget med å fortelle dem at du mener forretning.
Registrerte brukere Publiserte jobber
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2022 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection
Forhåndsvisning innlasting