Find Jobs
Hire Freelancers

Løft ditt potensiale.

verified.svg Bli bekreftet av Freelancer.
Løft profilen din til neste nivå ved å bli "verifisert av Freelancer". Løft profilen din til neste nivå ved å bli "verifisert av Freelancer". Det blå merket lar folk vite at kontoen din er autentisk og at du har gått gjennom en prosess for å bekrefte identiteten som inkluderer et videointervju. Bli verifisert i dag for Verifisert av Freelancer gir umiddelbar tilgang til:
- Prosjekter verdt 2500 USD+
- Timevise prosjekter over 50 USD
- Å vinne flere jobber, lettere
Åpent øye

Skill deg ut fra mengden

Bruk mindre tid på jakt, og mer tid på å vinne. Verifiserte frilansere blir belønnet med et tydelig og veldig gjenkjennelig merke som sørger for at klienter legger merke til dem først, og øker sjansene for å bli tildelt arbeid. La kunder komme til deg i stedet for å kaste bort bud.
Enterprise kontorbygninger

Øk tilliten

Å bli verifisert av Freelancer betyr at du har gått gjennom en videointervjuprosess med Freelancer-ansatte. Dette vil hjelpe kundene å gjenkjenne deg som et autentisert medlem av Freelancer.
Pengesedler

By på prosjekter verdt $2500 USD+

Verifisert av Freelancer gir eksklusiv tilgang til lengre, mer interessante og bedre betalende prosjekter. Bare hvis du er verifisert av Freelancer, kan du by på prosjekter verdt 2500 USD eller mer.
Freelancer-profilkort med bekreftelsesmerke og fremhevet omtale
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Vis kundene personen bak profilen!

Videobud er en "verifisert av Freelancer"-eksklusiv funksjon som lar deg skille deg ut fra mengden, vinne flere prosjekter og tjene mer penger!
Ta opp en 30 sekunders video hvor du kan vise kunden hvorfor du er den perfekte frilanseren for jobben. Budet ditt vil også skille seg ut med en animert kantlinje, noe som øker synligheten til budet ditt. Det er 25 % større sannsynlighet for at videobud blir tildelt!

Å komme i gang er enkelt

Sjekkliste på telefon

Hva er påkrevd?

For å søke må du ha en oppdatert profil og være:
• e-postverifisert
• telefonverifisert
• betalingsverifisert
• KYC-verifisert
Klokke

Hvor lenge tar dette?

Etter at du har søkt vil våre agenter begynne å vurdere søknaden din. Denne prosessen er vanligvis fullført innen 1 til 2 virkedager.
Rute fra punkt A til punkt B

Hva er prosessen?

Etter at søknaden din er gjennomgått, vil en av våre agenter kontakte deg for å avtale et videointervju. Hvis intervjuet ditt er vellykket, vil det nye blå merket ditt bli aktivert.
Søknadsgebyret på $99 USD kan ikke refunderes, selv om du ikke ender opp med å oppfylle kravene for å være verifisert frilanser. Verifisert-statusen kan fornyes når KYC utløper. For mer informasjon, vennligst se vår FAQ.

Vinn flere jobber, lettere

Kunder ønsker å jobbe med pålitelige frilansere som er seriøse med karrieren. "Verifisert av Freelancer" viser kundene at du har tatt et ekstra skritt for å fortelle dem at du mener alvor.
Takk! Vi har sendt deg en lenke for at du skal kunne kreve din gratis kreditt.
Noe gikk galt. Vær så snill, prøv på nytt.
Registrerte brukere Publiserte jobber
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Forhåndsvisning innlasting
Tillatelse gitt for geolokalisering.
Påloggingsøkten din er utløpt og du har blitt logget ut. Logg på igjen.