Freelancer logoHvordan det fungererBla gjennom jobber Logg inn Registrer deg Legg ut et prosjekt
Find Jobs
Hire Freelancers
Get Ideas
About
Resources
undefined

Løft ditt potensiale.

verified.svg Bli bekreftet av Freelancer.
Løft profilen din til neste nivå ved å bli "verifisert av Freelancer". Løft profilen din til neste nivå ved å bli "verifisert av Freelancer". Det blå merket lar folk vite at kontoen din er autentisk og at du har gått gjennom en prosess for å bekrefte identiteten som inkluderer et videointervju. Bli verifisert i dag for Verifisert av Freelancer gir deg umiddelbar tilgang til: - Prosjekter med verdi på $3000 USD+ - Timeprosjekter over $50 USD - Å vinne flere jobber, lettere
Åpent øye

Skill deg ut fra mengden

Bruk mindre tid på jakt, og mer tid på å vinne. Verifiserte frilansere blir belønnet med et tydelig og veldig gjenkjennelig merke som sørger for at klienter legger merke til dem først, og øker sjansene for å bli tildelt arbeid. La kunder komme til deg i stedet for å kaste bort bud.
Enterprise kontorbygninger

Øk tilliten

Å bli verifisert av Freelancer betyr at du har gått gjennom en videointervjuprosess med Freelancer-ansatte. Dette vil hjelpe kundene å gjenkjenne deg som et autentisert medlem av Freelancer.
Pengesedler

By på prosjekter verdt $3000 USD +

"Verifisert av Freelancer" gir eksklusiv tilgang til lengre, mer interessante og bedre betalte prosjekter. Bare verifiserte av Freelancer kan by på prosjekter verdt $3000 USD eller mer.
Freelancer-profilkort med bekreftelsesmerke og fremhevet omtale
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Vis kundene personen bak profilen!

Videobud er en "verifisert av Freelancer"-eksklusiv funksjon som lar deg skille deg ut fra mengden, vinne flere prosjekter og tjene mer penger!
Ta opp en 30 sekunders video hvor du kan vise kunden hvorfor du er den perfekte frilanseren for jobben. Budet ditt vil også skille seg ut med en animert kantlinje, noe som øker synligheten til budet ditt. Det er 25 % større sannsynlighet for at videobud blir tildelt!

Å komme i gang er enkelt

Sjekkliste på telefon

Hva er påkrevd?

For å være medlem av "Verifisert av Freelancer", må du ha følgende fullført før du søker: • Fylt ut profilen din inkludert opplasting av et nylig bilde • Telefonbekreftelsen fullført • Identitetsbekreftelse (Kjenn din kunde) fullført
Klokke

Hvor lenge tar dette?

Prosessen er som regel ferdig innen 24 timer.
Rute fra punkt A til punkt B

Hva er prosessen?

Det er lett. Når du har sendt inn søknaden din for å bli bekreftet, vil en av våre agenter kontakte deg for å sette opp en samtale. Vi vil bekrefte bekreftelsesdokumentene og identiteten din, gå gjennom profilen din i dybden for å sikre at den er av høyeste kvalitet, og gi deg det blå merket som symboliserer bekreftelse.
Søknadsgebyret på $99 USD kan ikke refunderes, selv om du ikke ender opp med å oppfylle kravene for å være verifisert frilanser. Verifisert-statusen kan fornyes når KYC utløper. For mer informasjon, vennligst se vår FAQ.

Vinn flere jobber, lettere

Klienter vil vite at hvem de jobber med er seriøs når det gjelder karrieren. De vil jobbe med noen de kan stole på. "Verifisert av Freelancer" forteller klienter at du har tatt det ekstra steget med å fortelle dem at du mener forretning.
Registrerte brukere Publiserte jobber
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2023 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Forhåndsvisning innlasting
Tillatelse gitt for geolokalisering.
Påloggingsøkten din er utløpt og du har blitt logget ut. Logg på igjen.