undefinedundefined Logg inn Registrer deg Be om en demo

Freelancer Enterprise

Gjør det mulig for store organisasjoner å akselerere veksten for mindre. Få tilgang til en global arbeidsstyrke på over 42 millioner frilansere for å drive organisasjonens innovasjon i stor skala, raskere og til en brøkdel av prisen.Gjør det mulig for store organisasjoner å akselerere veksten for mindre.
Be om en demo
undefined

Global arbeidsstyrke

Ti ganger Webby-prisbelønt Freelancer.com (ASX:FLN) er verdens største frilansing- og crowdsourcing-plattform med over 42 millioner brukere fra over 247 land, regioner og territorier, på 34 språk og med 39 valutaer. Ingen andre frilansmarkeder er så global som Freelancer.com.
undefined

Veldig gode ferdigheter, på forespørsel

Over 80% av online jobber blir bydd på innen 60 sekunder. Jobber i en spesifikk lokasjon blir bydd på innen 25 minutter - og forbedres måned etter måned. Ingen andre frilansmarkeder er like flytende som som Freelancer.com.
undefined

Ingen avgifter

Freelancer Enterprise har ingen tilgangsgebyrer, obligatoriske abonnementer, månedlige avgifter eller årlige avgifter. Det er ingen gebyrer for å legge ut et prosjekt eller sette opp en konto. Arbeidsgiverprovisjoner og oppgraderingsgebyrer er også frafalt volumkunder.
Ubegrenset organisasjon miniatyrbilde

Ubegrenset organisasjon

Se presentasjonen vår om fremtidens arbeid og lær hvordan verdens beste selskaper har brukt Freelancer.com for å løse sine største utfordringer.
Nasa whitepaper miniatyrbilde

NASA | Harvard Whitepaper

Overraskende resultater fra store folkemengder ved å bruke mikro-kjøpsutfordringer - bruk av konkurranser på frilansersamfunn til å source innovative, innflytelsesrike og kostnadseffektive løsninger.
FREELANCER EKSKLUSIV

Covid-19 og arbeidsstyrkens effektivitet

Covid-19 skaper skiftende krav i organisasjonen din. Bruk ditt talent raskt til de mest presserende og kritiske områder av virksomheten din for å vokse raskere. Vår algoritme basert på kunstig intelligens og programvare for ressursadministrasjon kan gjøre det mulig for deg å øke personalutnyttelsen raskt. Øk effektiviteten i arbeidsstyrken gjennom denne krisen og behold de beste talentene på lønningslisten. Smarte selskaper ser muligheter i denne nedturen. Freelancer Enterprise kan styrke deg til å være smidig og svare på forandringer i hverdagen.
undefined
FREELANCER EKSKLUSIV

Uansett hvilke ferdigheter du trenger, så kan vi samle den øverste 1% i din egen private frilansersky

Enten du trenger et team med ledelseskonsulenter, maskinlæringseksperter eller ingeniører i ditt lokale område, velg fra frilansere med over 1600 forskjellige ferdighetssett som har blitt forhåndsundersøkt og godkjent i henhold til suksesskriterier definert av deg.
Kontakt oss
FREELANCER EKSKLUSIV

Kvalitet, levert i tide og under budsjett

Våre prosjektmanagere sikrer at du finner topp frilansere av høyeste kvalitetsarbeid levert i tide. De sikrer en høy standard og sømløs arbeidsflyt fra ombordstigning til fullførelse av prosjektet.
undefined
undefined
FREELANCER EKSKLUSIV

Talent møter samsvar som en tjeneste

Enten du vil ansette direkte, legge ut et prosjekt eller kjøre en konkurranse, vil våre compliance-tjenester paret med talent-sourcing, matchende algoritmer og administrerte tjenester beskytte deg mot risikoer av arbeiderklassifisering og finner det perfekte talentet raskt.
STUDIE

NASA bruker Freelancer Enterprise for å oppnå potensialet til menneskelig innovasjon.

Over 230 forslag ble sendt inn av frilansere i en konkurranse for grensesnittet til en smartklokke-app for astronauter å bruke på den internasjonale romstasjonen.
Prosjektets suksessledere assisterte deretter NASA med å ansette de beste programmererne til å levere den ferdigstilte appen.
STUDIE

NASA bruker Freelancer Enterprise for å oppnå potensialet til menneskelig innovasjon.

Over 230 forslag ble sendt inn av frilansere i en konkurranse for grensesnittet til en smartklokke-app for astronauter å bruke på den internasjonale romstasjonen.
Prosjektets suksessledere assisterte deretter NASA med å ansette de beste programmererne til å levere den ferdigstilte appen.
undefined

Oppdag fordelene med Freelancer Enterprise

undefined

Forbedre tilliten

Våre løsninger for overholdelse og klassifisering av arbeidere, sammen med en stikkprøvekontroll av amerikanske advokater vil gi deg mer komfort ved samarbeid med en global arbeidsstyrke i skyen. Vår strenge verifisering for "kjenn din kunde" og identitet lar deg samarbeide med selvtillit.
undefined

Automatisering av arbeidsflyt

Vår fullt utstyrte API kan hjelpe deg med å spore automatisering av arbeidsstyrken og frigjøre personalets tid til å fokusere på det som betyr noe. Integrer direkte i programvaren din, intranett eller backend-systemer og ring API-anrop til den virtuelle arbeidsskyen vår til frilansere.
undefined

Administrerte tjenester

Vi har et flerspråklig team av prosjektmanagere på tvers av flere tidssoner og geografiske steder som er klar til å hjelpe deg med å finne den perfekte frilanser, kuratere konkurransen eller bistå i prosjekthåndtering av dine engasjement.
undefined

Total gjennomsiktighet

Vi forstår at du vil ha kvaliteten og resultatene du betaler for. Appen vår for tidssporing måler produksjonen, automatiserer skjermbilder og ruter godkjenninger for leveranser slik at du kan gi tilbakemelding i sanntid.
undefined

Øk innsikt

Mål suksessen din og følg dataene som betyr noe for deg. Få rapportering av beregninger i sanntid inkludert bruk og bruk på ditt tilpasset dashbord.
undefined

Effektiviser intern adopsjon

Vi tilbyr workshops, videoopplæringer og 24/7 prioritert støtte for å få ting i gang. Teknikere og trenere står klare for å forberede din besetning for arbeidets fremtid.

Over 80% av Fortune 500-selskaper bruker Freelancer.com til å akselerere deres tid til markedet

undefined

Klar til å starte?

Kom i kontakt med vårt Enterprise-team i dag
Kontakt oss
Registrerte brukere Publiserte jobber
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2022 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection
Forhåndsvisning innlasting