Innvestorsenter

Informasjon for aksjonær

Freelancer Limited

Freelancer er verdens største markedsplass for frilans og crowdsourcing etter antall brukere og prosjekter. Freelancer ble grunnlagt i 2009 og er notert på Australian Securities Exchange (ASX: FLN) og OTCQX Best Markets i USA (OTCQX: FLNCF).

Aksjepris

Vår nåværende aksjekurs finner du her:

Selskapsmeldinger

For en fullstendig liste over nylige selskapskunngjøringer, kan du besøke:

Investering fra USA

Følgende meglere handler OTC-aksjer. Tickersymbolet for Freelancer er FLNCF.

Investere fra Australia

Tickersymbolet for Freelancer er FLN.

En fullstendig liste over australske aksjemeglere og annen informasjon om kjøp eller salg av aksjer på ASX finner du her:

https://www2.asx.com.au/investors/start-investing/find-a-broker-adviser/full-service-and-online-brokers

Investering fra andre land

Følgende meglere handler OTC-aksjer. Tickersymbolet for Freelancer er FLNCF.

United Kingdom
Canada
India
Philippines
Bangladesh
Pakistan
Indonesia
Brazil
Egypt
Mexico
Russia
Vietnam
Germany
Spain
Italy
France
Malaysia
Saudi Arabia
Administrer aksjene dine

Logg deg på aksjeregistreringssiden for å se informasjon om Freelancer-aksjene dine. Styrerommet kan kontaktes via e-posten enquiries@boardroomlimited.com.au. De kan kontaktes via telefon på 1300 737 760 (innenfor Australia) eller +61 2 9290 9600 for det australske kontoret.

Aksjonær FAQ

Hvordan kan jeg investere?

Du kan kjøpe Freelancer aksjer gjennom en megler som handler med aksjer på Australian Sexurities Exchange (ASX). Freelancers forkortelse på markedet er ASX:FLN. Du bør søke råd hos en finansekspert før du investerer.

Hvordan finner jeg en aksjemegler?

En liste over australske aksjemeglere og annen informasjon om kjøp og salg av aksjer kan finnes på ASX sin hjemmeside. Freelancer aksjer kan kun kjøpes gjennom en ASX registrert megler, som om du ikke er bosatt i Australia må du muligens finne andre alternativer. Interactive Brokers er en online megler som mottar registreringer fra personer fra forskjellige land som støtter aksjer på ASX. Du kan også kontakte en lokal megler der du bor og forhøre deg om de har kontakt med en ASX-registrert megler.

Har brukere av Freelancer.com med aksjer i Freelancer noen ekstra fordeler?

Ja. Freelancer har opprettet et spesielt program kalt 'Freelancers program for stiftelsesaksjeeier', som belønner brukere som har en viss mengde aksjer med spesielle fordeler og privilegier. For mer informasjon, vennligst besøk siden for 'Freelancers program for stiftelsesaksjeeier'.

Hvor kan jeg finne selskapsmeldinger?

Siste og tidligere selskapsmeldinger er tilgjengelige på ASX sin nettside samt i seksjonen for selskapsmeldinger på Freelancer sin nettside.

Når vil Freelancer gi selskapsmeldinger som kan påvirke mine aksjer?

Freelancer vil gi råd til aksjonærer angående forventet utgivelsesdatoer for viktige meldinger i seksjonen for informasjon for aksjonærer på sin nettside.

Hvor finner jeg informasjon om tidligere aksjepriser?

Våre nåværende og tidligere aksjepriser finner du på ASX sin nettside. Det anbefales at investorer eller interessenter søker råd fra profesjonelle for å tolke informasjon om aksjepriser.

Hvordan kan jeg sjekke min FLN-andel?

Du kan se nåværende informasjon om din aksjeandel hos Freelancer via aksjeregistersiden Boardroom.

Hvordan kan jeg oppdatere min aksjonærinformasjon?

Logg inn på aksjeregistersiden Boardroom for å se informasjon om dine Freelancer-aksjer og for å oppdatere din informasjon.

Hvordan finner jeg kontaktinformasjon for Freelancer sitt aksjeregister?

Alle spørsmål angående informasjon om din aksjeandel bør rettes til Boardroom. Boardroom kan kontaktes på epost enquiries@boardroomlimited.com.au. De kan kontaktes på telefon 1300 737 760 (i Australia) eller +61 2 9290 9600 til det Australian kontoret.

Rapporter & presentasjoner

Freelancers program for stiftelsesaksjeeiere

Freelancers program for stiftelsesaksjeeiere tilbyr aksjeeiere av Freelancer Limited (ASX:FLN) visse fordeler inkludert reduserte gebyrer på en rekke av Freelancers tjenester.

Freelancer stiftelsen

Noen av fordelene

Avgiftsrabatt på Freelancer.com

En tilbakebetaling på 5% av prosjekt- og konkurransekommisjoner vil bli kreditert din Freelancer.com-konto, beregnet månedlig, for hver fulle kalendermåned som du er berettiget i programmet.

Avslag på WSO-oppføringssavgift hos Warrior Forum

En 50% rabatt eller avslag på oppføringsgebyr for dine Warrior Special Offers (WSO) for hver fulle kalendermåned som du er berettiget i programmet.

Prioritert kundesupport

Du får prioritert kundesupport fra vårt 24x7x365 flerspråklige support-team.

Freelancer-merke for stiftelsesaksjonær

Et unikt merke vil vises på din Freelancer.com- og Warrior Forum-profiler, som betyr at du er en aksjonær i selskapet.

Få tilgang til dine fordeler

Disse fordelene er tilgjengelige for individer med minst 500 ordinære fullt innbetalte Freelancer Limited-aksjer. Klikk på knappen nedenfor og fyll ut søknadsskjemaet for å få tilgang til dine fordeler.

Vilkår og betingelser

For å kvalifisere for Freelancers program for stiftelsesaksjeeiere, må du møte de følgende kriteriene:

 • En aksjonær må være en gyldig registrert bruker hos enten Freelancer.com eller Warrior Forum sin nettside (Freelancer bruker). Suspenderte kontoer vil ikke være berettiget. Freelancer-brukere som bryter med brukervilkårene til disse nettsidene (som fastsatt i Brukeravtalen) kan få sitt programmedlemskap suspendert eller kansellert ved skjønn av Freelancer Limited.
 • En aksjonær må være en naturlig person(er) og:
  • eie 500 ordinære fullt innbetalte Freelancer Limited-aksjer; eller
  • være nominert av en bedrift, en forening eller inkludert enhet som eier 500 ordinære fullt innbetalte Freelancer Limited-aksjer. En bedrift, forening, eller inkludert enhet kan nominere en naturlig person til å motta de komplette fordelene av pakken ved å bruke Nominee Appointment Advice-skjemaet (pdf), en scannet kopi må være vedlagt søknadsskjemaet på nett. Et separat avtaleskjema må være utfylt der mer enn en enhet er registrert som felles eier.
   • En aksjonær må ha 500 ordinære fullt innbetalte aksjer i en hel kalendermåned for å være berettiget aksjonærfordeler i kalendermåneden. Avgiftsrabatter vil ikke bli betalt månedlig og vil ikke være tilgjengelige dersom en aksjonær har mindre enn 500 ordinære fullt innbetalte Freelancer Limited-aksjer.
   • TIlbakebetalinger betales på prosjekt- og konkurransekommisjon (ikke oppgraderinger), og kun for avgifter som er betalt. Ubetalte avgifter vil ikke motta tilbakebetalinger.
   • Freelancer Limited kan når som helst endre fordelene og bruksvilkårene for Freelancers program for stiftelsesaksjeeiere, inkludert ved å oppdatere denne siden.