Møt teamet bak Freelancer!

Direktører
 • Matt Barrie
  Les mer om Matt

  Matt Barrie

  Administrerende direktør og styreformann BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie er en prisvinnende teknologientreprenør. Han er administrerende direktør i Freelancer.com, verdens største markedsplass for frilansing, med over 20 millioner brukere fra hele verden. Siden har blitt tildelt hele ti Webby Awards - "internettets høyeste utmerkelse" - av International Academy of Digital Arts & Sciences.

  Freelancer.com kobler først og fremst sammen mindre bedrifter og individer fra den vestlige verden, med frilansere fra utviklingsland - og dette skaper vekst i alle verdens hjørner. Freelancer Limited ble oppført på Australian Sexurities Exchange i 2013, med en markedsverdi på over 1 milliard dollar.

  Matt er også Chief Executive i Escrow.com, en verdensledende bedrift innen betalinger via nett - med over 2,7 milliarder USD i sikre transaksjoner.

  Matt var Adjunct Associate Professor ved avdelingen for Electrical and Information Engineering ved University of Syndey, hvor han foreleste i Kryptografi i femten år, og senere i faget Technology Venture Creation. Han er medforfatter for over 20 US patentsøknader.

  Matt er en profilert taler verden over, og han ha vært trekkplaster i SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW og the Economist.

  Tidligere grunnla han Sensory Network Inc. - en forhandler av høy-ytelses nettsikkerhet-prosessorer som ble solgt til Intel Corporation i 2013.

  I 2006 ble han tildelt State Pearcey Award for sitt bidrag til IT&T industrien. I 2010 ble han utnevnt til årets alumni ved fakultetet for Engineering and IT ved University of Sydney. I 2011 ble han utnevnt til BRW Entrepreneur of the Year av Australias mest prestisjefylte business-magasin, i tillegg til at han ble utnevnt til Ernst & Young Technology Entrepreneur of the Year. I 2016 ble han tildelt Libertarian of the Year av Australian Libertarian Society.

  For forespørsler angående forelesninger, send en e-post til speaker@freelancer.com

  Les mer om Matt
 • Darren Williams
  Les mer om Darren

  Darren Williams

  Ikke-administrerende direktør BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Darren gikk fra å være administrerende direktør og leder for teknologi i Freelancer, til å bli ikke-administrerende direktør sent i 2015. I sin tid som administrerende direktør var han ansvarlig for det daglige strategiske lederskapet i bedriften.

  Darren har erfaring innen datasikkerhet, protokoller, nettverk og programvare. Før han begynte hos Freelancer var Darren en av grunnleggerne av Sensory Networks, et nettverkssikkerhetsmaskinvare-firma, der han hadde rollene som Sjef for teknologi og assisterende administrerende direktør. Darren foreleste tidligere i datavitenskap ved Universitetet i Sydney i en rekke områder for masterstudenter og bachelorstudenter.

  Darren har skrevet en rekke artikler, patenter og dokumenter angående sikkerhetsteknologi, programvare og nettverk, og han har forelest ved mange internasjonale konferanser. Darren har skrevet en hovedoppgave i datavitenskap og han har en Ph.D. i datavitenskap, der han har spesialisert seg i datanettverk ved Universitetet i Sydney.

  Les mer om Darren
 • Simon Clausen
  Les mer om Simon

  Simon Clausen

  Ikke-administrerende direktør

  Simon er en grunnleggende investor i Freelancer. Simon har mer enn 17 års erfaring i teknologifirmaer med stor vekst i både Australia og USA. Hans tekniske ekspertise inkluderer kunnskap i flerspråklig programvareutvikling, datasikkerhet og analyser angående sikkerhetsproblemer. Han er også medforfatter og oppfinner av en rekke teknologipatenter.

  Ved å fokusere på brukersentrert programvare og interenetteknologi grunnla han, og var direktør for, WinGuides, som senere ble PC Tools. Med Simon som direktør vokste PC Tools til en bedrift med over 100$ i omsetning, mer enn 250 ansatte, og kontorer i 7 land. PC Tools ble kjøpt opp av Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) i oktober 2009 - en av Australias største oppkjøp innen teknologibransjen. Etter oppkjøpet ble Simon visedirektør i Symantec inntil han forlot selskapet i 2009 da han startet Stative VEntures - et spesialisert fond for teknologi. I dag investerer Startive i et antall suksessfulle oppstartsbedrifter, og Simon fungerer som direktør og rådgiver for bedrifter fra hele verden.

  Les mer om Simon
Øverste Ledelse
 • Neil Katz
  Les mer om Neil

  Neil Katz

  Finansdirektør B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz er finansdirektør hos Freelancer og er ansvarlig for økonomi- og administrasjonsfunksjonene i firmaet. Siden han begynte hos Freelancer i mai 2009, har Neil vært en integrert del av ledergruppen og har vært involvert i å etablere økonomiske disipliner og internkontroller i konsernet.

  Neil har over 20 års erfaring innen finans, regnskap og generell ledelse. Neil har vært finansdirektør i en rekke teknologiselskaper, inkludert IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks og Aptrix. Neil har erfaring og har vært involvert i en rekke private egenkapital- og risikokapitalutvidelser, skaffe flere offentlige tilskudd, forretningsomstrukturering og handelsaktiviteter. Neil var involvert i salget av Aptrix til IBM. I disse tidligere rollene har Neil gitt økonomisk veiledning for å bistå med vekst og internasjonal ekspansjon i disse virksomhetene. Neil har også gitt konsulenttjenester til en rekke mindre nystartede teknologifirmaer i områder med kommersialiseringsstrategier og kapitalinnhenting.

  Før hans rolle innen teknologisektoren, hadde Neil en økonomistilling innen distribusjon og salg, blant annet i Checkpoint Systems.

  Neil har en Bachelor i salg med hovedoppgave i økonomistyring innhentet fra Universitetet i Cape Town, Sør-Afrika, og er medlem av Institute of Chartered Accountants i Australia.

  Les mer om Neil
 • Laurent Goudet
  Les mer om Laurent

  Laurent Goudet

  Hovedleder for teknologi BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

  Laurent Goudet is the Chief Technology Officer at Freelancer and is responsible for the technical direction of the company, ensuring alignment with its business goals. Prior to transitioning from Software Architect to Chief Technology Officer in early 2021, Laurent has been leading multiple technical initiatives, transforming the Web & native clients into mobile-friendly, fast, and reliable web applications, lifting the user experience and reducing the engineering costs.

  Prior to joining Freelancer in December 2013, Laurent worked as a Linux embedded systems software engineer, gaining the low-level knowledge needed to deeply understand the high-level software abstractions that compose a modern web application stack.

  Laurent har en førsteklasses utdannelse i matematikk og datavitenskap fra Université de Marne-la-Vallée, Frankrike, en mastergrad i Embedded Systems Engineering fra ESIEE Paris, Frankrike, og studert i utlandet på Harvey Mudd College, Claremont, California.

  Les mer om Laurent
 • Adam Byrnes
  Les mer om Adam

  Adam Byrnes

  Visedirektør for produksjon og vekst BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes er ansvarlig for Freelancers utbredelse i hele verden - og han arbeider spesielt med markeder som ikke domineres av engelskspråklige slik som Asia og Sør-Amerika. Han leder et team innen PR, innhold, markedsføring og oversetting, og han har vært ansvarlig for lanseringen av Freelancers nettsider internasjonalt, inkludert 40 dedikerte regionale sider og 31 språk.

  Før han kom til Freelancer, jobbet Adam som fysikkforsker ved Universitetet i Sydney innen fotonikk. I løpet av denne tiden var han medforfatter for en rekke akademiske avhandlinger i store fysikktidsskrifter og presenterte sitt arbeid på CLEO-konferansen i California. Adam har også jobbet innen informasjonsteknologi for Macquarie Group og Aalborg Industries.

  Adam har en grad med hovedfag i elektroteknikk og avansert fysikk fra Universitetet i Sydney, og studerte i utlandet ved Universitetet i California, Santa Barbara.

  Les mer om Adam
 • Yves Sy
  Les mer om Yves

  Yves Sy

  Visepresident for drift BS CS (University of the Philippines, Manila)

  Yves Sy is the Vice President of Operations at Freelancer.com, where he is responsible for the company's global operations including strategy planning, internal policies, business continuity, and optimizing execution and delivery across engineering, people operations and support.

  Før han begynte i Freelancer, jobbet Yves tidligere for flere lokale og multinasjonale selskaper, og bygde skalerbare, kritiske systemer for forskjellige sektorer som gaming, reiser, ikke-statlige organisasjoner og reklame.

  A BS (Computer Science) graduate from the University of the Philippines Manila, Yves has more than 18 years of experience in the technology industry.

  Les mer om Yves
 • sebastian
  Les mer om Sebastián

  Sebastián Siseles

  Visedirektør, internasjonalt JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles er ansvarlig for å skape, kommunisere, vedlikeholde og overse bedriftens internasjonale ekspansjonsstrategi for langsiktig, profitabel vekst, og for å lede teamet med regionale direktører og land-sjefer over hele verden. Sebastián er også direkte involvert og ansvarlig for internasjonale lanseringer, etablering og konsolidering av Freelancers tilstedeværelse og vekst i både utviklede og nye markeder, med et spesialfokus på styring av bedriftens drift i Latin America og Sør-Europa. En Argentinsk entreprenør med mastergrad fra University of Pittsburgh, Sebastián har bakgrunn fra den juridiske siden av bedriftsfinans og akvisisjon, og har tatt flere kurs ved Buenos Aires Stock Exchange og Southwestern University School of Law on International Business Transactions.

  Før Freelancer, Sebastián har vært med på å grunnlege flere internett- og kommunikasjonselskaper, og har fungert som direktør, sjef, generalkonsul og styreleder i ulike internettbaserte og ikke-teknologiske selskaper, samtidig som han har vært en del av et velrenommert advokatbyrå i Argentina.

  Les mer om Sebastián
 • Shaun McMeeken
  Les mer om Shaun

  Shaun McMeeken

  Director of Enterprise Sales B Bus (Victoria) (Monash) (Virginia Tech)

  Shaun McMeeken is the Director of Enterprise Sales at Freelancer.com, where he supports Fortune 500 and similar organisations implement new talent models to optimise their workforce for the future. He was a member of the founding ANZ Executive Board at Groupon where he led the sales team as Vice President Sales and revenue grew from zero to $250M.

  Prior to that he worked as National Sales Manager with The Australian at News Corp. He led the sales team responsible for addressing national talent skill shortages and generating $70M of revenue from a portfolio of enterprise accounts across technology, higher education, media & marketing, commercial property, finance, law, aviation, professional services, mining & engineering, oil & gas, health & medical, Federal & State Governments, and international markets.

  He has also held sales, marketing and management positions with the Travel Corporation, Melbourne Airport and Thomas Cook in the United States. He holds a Bachelor of Business in Travel & Tourism Management from Victoria University and studied a Bachelor of Business in Banking & Finance at Monash University. At Victoria University he was awarded an academic scholarship to attend Virginia Tech in the USA, where he studied international trade.

  Les mer om Shaun
 • Andrew Boyton
  Les mer om Andrew

  Andrew Boyton

  Fungerende visepresident for ingeniørfag BE (Software) BSc (Maths), PhD (Formal verification)

  Andrew er fungerende visepresident for ingeniørarbeid for Freelancer, hvor han er ansvarlig for å lede de globale teknologilagene, definere og gjennomføre selskapets langsiktige tekniske veikart, og tilpasse teknisk ekspertise med virksomhetens mål.

  Prior to joining Freelancer in November 2014, Andrew worked at NICTA as a research engineer where he completed his PhD in formal verification of a microkernel, mathematically proving the correctness of system initialisation code for embedded systems. During that time he was the author of numerous papers and spoke at international conferences.

  Andrew har førsteklasses utdannelse i programvareteknikk, en matematikkgrad og en doktorgrad i datavitenskap fra Universitetet i New South Wales, Australia. Han sitter også i styret for to høyskoler.—New College og New College Village ved Universitetet i New South Wales.

  Les mer om Andrew
 • Thomas George
  Les mer om Thomas

  Thomas George

  Direktør, samsvar B Com, Dip Law (LPAB)

  Thomas George er direktør og leder for samsvar hos Freelancer. Thomas fører tilsyn med det generelle samsvarsmiljøet i selskapet. I denne rollen er Thomas ansvarlig for utvikling og vedlikehold av styrings- og samsvarsrisikoprogrammer for å støtte virksomheten. Før han begynte i Freelancer, jobbet Thomas for American Express som samsvarsdirektør.

  Les mer om Thomas
 • Raffaela Maiorano
  Les mer om Bryndis

  Bryndis Henrikson

  Direktør for globale operasjoner, administrerte tjenester BSc (MSU)

  Bryndis Henrikson er direktør for globale operasjoner. Bryndis er ansvarlig for suksessen til Managed Services-teamet, som sikrer vellykkede klientresultater ved å levere riktig talent fra vårt globale talentpool til kunder. Bryndis implementerer innovative ledelsesstrategier som fokuserer på å bygge en oppdragsdreven kultur for Freelancer sine ansatte og globale nettverk av frilansere. Bryndis er direkte involvert og ansvarlig for NASA sine crowdsourcing-initiativer på Freelancer. Før Freelancer brukte Bryndis tid på å designe og legge til rette for standardbaserte eLearning-programmer i Taiwan. Bryndis fikk en bachelorgrad fra Missouri State University hvor hun studerte og spilte på NCAA-felthockeylaget deres.

  Les mer om Bryndis
  Raffaela Maiorano
  Les mer om Raffaela

  Raffaela Maiorano

  Direktør for juridisk og samsvar LLB (hons) Law United Kingdom

  Raffaela Maiorano is Director, Legal & Compliance at Freelancer and responsible for the legal and compliance functions of the Company. Raff is a Compliance (and Legal) professional with over 18 years experience in regulatory compliance, asset management, private equity and capital markets in the United Kingdom, Europe, United States, Hong Kong and Australia. Raffaela has previously worked at the Royal Bank of Scotland, Bank of America Merrill Lynch, Deutsche Asset Management (UK) and GLG Partners (formerly Societe Generale AM (UK) Limited).

  Les mer om Raffaela
 • Helma Kusuma
  Les mer om Helma

  Helma Kusuma

  Regionsjef, Asia BA - Public Relations (University of Indonesia)

  Helma Kusuma er ansvarlig for å drive veksten av Freelancer i Indonesia. Helmas aktiviteter inkluderer samarbeid med lokale media og interessenter, og å se etter muligheter for å markedsføre merkevaren og den lokale nettsiden, som for eksempel, men ikke begrenset til, å tale på lokale konferanser og media-arrangementer, og delta på møter/organisere møter blant hovedinteressenter, organisere arrangementer, identifisere sponsingmuligheter, oppbygging og forsterking av Freelancers merkevare, samt å ta ansvar for all kommunikasjonsaktivitet i Indonesia som bedriftens talsperson for et stort spekter av media- og blogger-industrier.

  Helma er kommunikasjonsutdannet ved University of Indonesia, og hun har vært i Communications & Public Relations-industrien de siste 17 årene. Med hennes dybdekunnskap om ulike industrier som er skjerpet av erfaring, har Helma ledet kommunikasjonsteam hos flere lokale og multinasjonale bedrifter, som NurZahra Indonesia, Ristra Group, MNC Skyvision, Santika Premier Jakarta Hotel, og Kapital's English magazine. Før hun kom til Freelancer, forvaltet hun sitt eget lokale PR-firma, og betjente lokale og regionale kunder i Asia, som for eksempel National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel, Panasonic Gobel Indonesia, og mange flere.

  Les mer om Helma
Matt Barrie
Les mer om Matt

Matt Barrie

Administrerende direktør og styreformann BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie er en prisvinnende teknologientreprenør. Han er administrerende direktør i Freelancer.com, verdens største markedsplass for frilansing, med over 20 millioner brukere fra hele verden. Siden har blitt tildelt hele ti Webby Awards - "internettets høyeste utmerkelse" - av International Academy of Digital Arts & Sciences.

Freelancer.com kobler først og fremst sammen mindre bedrifter og individer fra den vestlige verden, med frilansere fra utviklingsland - og dette skaper vekst i alle verdens hjørner. Freelancer Limited ble oppført på Australian Sexurities Exchange i 2013, med en markedsverdi på over 1 milliard dollar.

Matt er også Chief Executive i Escrow.com, en verdensledende bedrift innen betalinger via nett - med over 2,7 milliarder USD i sikre transaksjoner.

Matt var Adjunct Associate Professor ved avdelingen for Electrical and Information Engineering ved University of Syndey, hvor han foreleste i Kryptografi i femten år, og senere i faget Technology Venture Creation. Han er medforfatter for over 20 US patentsøknader.

Matt er en profilert taler verden over, og han ha vært trekkplaster i SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW og the Economist.

Tidligere grunnla han Sensory Network Inc. - en forhandler av høy-ytelses nettsikkerhet-prosessorer som ble solgt til Intel Corporation i 2013.

I 2006 ble han tildelt State Pearcey Award for sitt bidrag til IT&T industrien. I 2010 ble han utnevnt til årets alumni ved fakultetet for Engineering and IT ved University of Sydney. I 2011 ble han utnevnt til BRW Entrepreneur of the Year av Australias mest prestisjefylte business-magasin, i tillegg til at han ble utnevnt til Ernst & Young Technology Entrepreneur of the Year. I 2016 ble han tildelt Libertarian of the Year av Australian Libertarian Society.

For forespørsler angående forelesninger, send en e-post til speaker@freelancer.com

Les mer om Matt
Darren Williams
Les mer om Darren

Darren Williams

Ikke-administrerende direktør BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Darren gikk fra å være administrerende direktør og leder for teknologi i Freelancer, til å bli ikke-administrerende direktør sent i 2015. I sin tid som administrerende direktør var han ansvarlig for det daglige strategiske lederskapet i bedriften.

Darren har erfaring innen datasikkerhet, protokoller, nettverk og programvare. Før han begynte hos Freelancer var Darren en av grunnleggerne av Sensory Networks, et nettverkssikkerhetsmaskinvare-firma, der han hadde rollene som Sjef for teknologi og assisterende administrerende direktør. Darren foreleste tidligere i datavitenskap ved Universitetet i Sydney i en rekke områder for masterstudenter og bachelorstudenter.

Darren har skrevet en rekke artikler, patenter og dokumenter angående sikkerhetsteknologi, programvare og nettverk, og han har forelest ved mange internasjonale konferanser. Darren har skrevet en hovedoppgave i datavitenskap og han har en Ph.D. i datavitenskap, der han har spesialisert seg i datanettverk ved Universitetet i Sydney.

Les mer om Darren
Simon Clausen
Les mer om Simon

Simon Clausen

Ikke-administrerende direktør

Simon er en grunnleggende investor i Freelancer. Simon har mer enn 17 års erfaring i teknologifirmaer med stor vekst i både Australia og USA. Hans tekniske ekspertise inkluderer kunnskap i flerspråklig programvareutvikling, datasikkerhet og analyser angående sikkerhetsproblemer. Han er også medforfatter og oppfinner av en rekke teknologipatenter.

Ved å fokusere på brukersentrert programvare og interenetteknologi grunnla han, og var direktør for, WinGuides, som senere ble PC Tools. Med Simon som direktør vokste PC Tools til en bedrift med over 100$ i omsetning, mer enn 250 ansatte, og kontorer i 7 land. PC Tools ble kjøpt opp av Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) i oktober 2009 - en av Australias største oppkjøp innen teknologibransjen. Etter oppkjøpet ble Simon visedirektør i Symantec inntil han forlot selskapet i 2009 da han startet Stative VEntures - et spesialisert fond for teknologi. I dag investerer Startive i et antall suksessfulle oppstartsbedrifter, og Simon fungerer som direktør og rådgiver for bedrifter fra hele verden.

Les mer om Simon
Neil Katz
Les mer om Neil

Neil Katz

Finansdirektør B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz er finansdirektør hos Freelancer og er ansvarlig for økonomi- og administrasjonsfunksjonene i firmaet. Siden han begynte hos Freelancer i mai 2009, har Neil vært en integrert del av ledergruppen og har vært involvert i å etablere økonomiske disipliner og internkontroller i konsernet.

Neil har over 20 års erfaring innen finans, regnskap og generell ledelse. Neil har vært finansdirektør i en rekke teknologiselskaper, inkludert IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks og Aptrix. Neil har erfaring og har vært involvert i en rekke private egenkapital- og risikokapitalutvidelser, skaffe flere offentlige tilskudd, forretningsomstrukturering og handelsaktiviteter. Neil var involvert i salget av Aptrix til IBM. I disse tidligere rollene har Neil gitt økonomisk veiledning for å bistå med vekst og internasjonal ekspansjon i disse virksomhetene. Neil har også gitt konsulenttjenester til en rekke mindre nystartede teknologifirmaer i områder med kommersialiseringsstrategier og kapitalinnhenting.

Før hans rolle innen teknologisektoren, hadde Neil en økonomistilling innen distribusjon og salg, blant annet i Checkpoint Systems.

Neil har en Bachelor i salg med hovedoppgave i økonomistyring innhentet fra Universitetet i Cape Town, Sør-Afrika, og er medlem av Institute of Chartered Accountants i Australia.

Les mer om Neil
Laurent Goudet
Les mer om Laurent

Laurent Goudet

Hovedleder for teknologi BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

Laurent Goudet is the Chief Technology Officer at Freelancer and is responsible for the technical direction of the company, ensuring alignment with its business goals. Prior to transitioning from Software Architect to Chief Technology Officer in early 2021, Laurent has been leading multiple technical initiatives, transforming the Web & native clients into mobile-friendly, fast, and reliable web applications, lifting the user experience and reducing the engineering costs.

Prior to joining Freelancer in December 2013, Laurent worked as a Linux embedded systems software engineer, gaining the low-level knowledge needed to deeply understand the high-level software abstractions that compose a modern web application stack.

Laurent har en førsteklasses utdannelse i matematikk og datavitenskap fra Université de Marne-la-Vallée, Frankrike, en mastergrad i Embedded Systems Engineering fra ESIEE Paris, Frankrike, og studert i utlandet på Harvey Mudd College, Claremont, California.

Les mer om Laurent
Andrew Boyton
Les mer om Andrew

Andrew Boyton

Fungerende visepresident for ingeniørfag BE (Software) BSc (Maths), PhD (Formal verification)

Andrew er fungerende visepresident for ingeniørarbeid for Freelancer, hvor han er ansvarlig for å lede de globale teknologilagene, definere og gjennomføre selskapets langsiktige tekniske veikart, og tilpasse teknisk ekspertise med virksomhetens mål.

Prior to joining Freelancer in November 2014, Andrew worked at NICTA as a research engineer where he completed his PhD in formal verification of a microkernel, mathematically proving the correctness of system initialisation code for embedded systems. During that time he was the author of numerous papers and spoke at international conferences.

Andrew har førsteklasses utdannelse i programvareteknikk, en matematikkgrad og en doktorgrad i datavitenskap fra Universitetet i New South Wales, Australia. Han sitter også i styret for to høyskoler.—New College og New College Village ved Universitetet i New South Wales.

Les mer om Andrew
Yves Sy
Les mer om Yves

Yves Sy

Visepresident for drift BS CS (University of the Philippines, Manila)

Yves Sy is the Vice President of Operations at Freelancer.com, where he is responsible for the company's global operations including strategy planning, internal policies, business continuity, and optimizing execution and delivery across engineering, people operations and support.

Før han begynte i Freelancer, jobbet Yves tidligere for flere lokale og multinasjonale selskaper, og bygde skalerbare, kritiske systemer for forskjellige sektorer som gaming, reiser, ikke-statlige organisasjoner og reklame.

A BS (Computer Science) graduate from the University of the Philippines Manila, Yves has more than 18 years of experience in the technology industry.

Les mer om Yves
Thomas George
Les mer om Thomas

Thomas George

Direktør, samsvar B Com, Dip Law (LPAB)

Thomas George er direktør og leder for samsvar hos Freelancer. Thomas fører tilsyn med det generelle samsvarsmiljøet i selskapet. I denne rollen er Thomas ansvarlig for utvikling og vedlikehold av styrings- og samsvarsrisikoprogrammer for å støtte virksomheten. Før han begynte i Freelancer, jobbet Thomas for American Express som samsvarsdirektør.

Les mer om Thomas
Raffaela Maiorano
Les mer om Raffaela

Raffaela Maiorano

Direktør for juridisk og samsvar LLB (hons) Law United Kingdom

Raffaela Maiorano is Director, Legal & Compliance at Freelancer and responsible for the legal and compliance functions of the Company. Raff is a Compliance (and Legal) professional with over 18 years experience in regulatory compliance, asset management, private equity and capital markets in the United Kingdom, Europe, United States, Hong Kong and Australia. Raffaela has previously worked at the Royal Bank of Scotland, Bank of America Merrill Lynch, Deutsche Asset Management (UK) and GLG Partners (formerly Societe Generale AM (UK) Limited).

Les mer om Raffaela
Raffaela Maiorano
Les mer om Bryndis

Bryndis Henrikson

Direktør for globale operasjoner, administrerte tjenester BSc (MSU)

Bryndis Henrikson er direktør for globale operasjoner. Bryndis er ansvarlig for suksessen til Managed Services-teamet, som sikrer vellykkede klientresultater ved å levere riktig talent fra vårt globale talentpool til kunder. Bryndis implementerer innovative ledelsesstrategier som fokuserer på å bygge en oppdragsdreven kultur for Freelancer sine ansatte og globale nettverk av frilansere. Bryndis er direkte involvert og ansvarlig for NASA sine crowdsourcing-initiativer på Freelancer. Før Freelancer brukte Bryndis tid på å designe og legge til rette for standardbaserte eLearning-programmer i Taiwan. Bryndis fikk en bachelorgrad fra Missouri State University hvor hun studerte og spilte på NCAA-felthockeylaget deres.

Les mer om Bryndis
Shaun McMeeken
Les mer om Shaun

Shaun McMeeken

Director of Enterprise Sales B Bus (Victoria) (Monash) (Virginia Tech)

Shaun McMeeken is the Director of Enterprise Sales at Freelancer.com, where he supports Fortune 500 and similar organisations implement new talent models to optimise their workforce for the future. He was a member of the founding ANZ Executive Board at Groupon where he led the sales team as Vice President Sales and revenue grew from zero to $250M.

Prior to that he worked as National Sales Manager with The Australian at News Corp. He led the sales team responsible for addressing national talent skill shortages and generating $70M of revenue from a portfolio of enterprise accounts across technology, higher education, media & marketing, commercial property, finance, law, aviation, professional services, mining & engineering, oil & gas, health & medical, Federal & State Governments, and international markets.

He has also held sales, marketing and management positions with the Travel Corporation, Melbourne Airport and Thomas Cook in the United States. He holds a Bachelor of Business in Travel & Tourism Management from Victoria University and studied a Bachelor of Business in Banking & Finance at Monash University. At Victoria University he was awarded an academic scholarship to attend Virginia Tech in the USA, where he studied international trade.

Les mer om Shaun
sebastian
Les mer om Sebastián

Sebastián Siseles

Visedirektør, internasjonalt JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles er ansvarlig for å skape, kommunisere, vedlikeholde og overse bedriftens internasjonale ekspansjonsstrategi for langsiktig, profitabel vekst, og for å lede teamet med regionale direktører og land-sjefer over hele verden. Sebastián er også direkte involvert og ansvarlig for internasjonale lanseringer, etablering og konsolidering av Freelancers tilstedeværelse og vekst i både utviklede og nye markeder, med et spesialfokus på styring av bedriftens drift i Latin America og Sør-Europa. En Argentinsk entreprenør med mastergrad fra University of Pittsburgh, Sebastián har bakgrunn fra den juridiske siden av bedriftsfinans og akvisisjon, og har tatt flere kurs ved Buenos Aires Stock Exchange og Southwestern University School of Law on International Business Transactions.

Før Freelancer, Sebastián har vært med på å grunnlege flere internett- og kommunikasjonselskaper, og har fungert som direktør, sjef, generalkonsul og styreleder i ulike internettbaserte og ikke-teknologiske selskaper, samtidig som han har vært en del av et velrenommert advokatbyrå i Argentina.

Les mer om Sebastián
Adam Byrnes
Les mer om Adam

Adam Byrnes

Visedirektør for produksjon og vekst BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes er ansvarlig for Freelancers utbredelse i hele verden - og han arbeider spesielt med markeder som ikke domineres av engelskspråklige slik som Asia og Sør-Amerika. Han leder et team innen PR, innhold, markedsføring og oversetting, og han har vært ansvarlig for lanseringen av Freelancers nettsider internasjonalt, inkludert 40 dedikerte regionale sider og 31 språk.

Før han kom til Freelancer, jobbet Adam som fysikkforsker ved Universitetet i Sydney innen fotonikk. I løpet av denne tiden var han medforfatter for en rekke akademiske avhandlinger i store fysikktidsskrifter og presenterte sitt arbeid på CLEO-konferansen i California. Adam har også jobbet innen informasjonsteknologi for Macquarie Group og Aalborg Industries.

Adam har en grad med hovedfag i elektroteknikk og avansert fysikk fra Universitetet i Sydney, og studerte i utlandet ved Universitetet i California, Santa Barbara.

Les mer om Adam
Helma Kusuma
Les mer om Helma

Helma Kusuma

Regionsjef, Asia BA - Public Relations (University of Indonesia)

Helma Kusuma er ansvarlig for å drive veksten av Freelancer i Indonesia. Helmas aktiviteter inkluderer samarbeid med lokale media og interessenter, og å se etter muligheter for å markedsføre merkevaren og den lokale nettsiden, som for eksempel, men ikke begrenset til, å tale på lokale konferanser og media-arrangementer, og delta på møter/organisere møter blant hovedinteressenter, organisere arrangementer, identifisere sponsingmuligheter, oppbygging og forsterking av Freelancers merkevare, samt å ta ansvar for all kommunikasjonsaktivitet i Indonesia som bedriftens talsperson for et stort spekter av media- og blogger-industrier.

Helma er kommunikasjonsutdannet ved University of Indonesia, og hun har vært i Communications & Public Relations-industrien de siste 17 årene. Med hennes dybdekunnskap om ulike industrier som er skjerpet av erfaring, har Helma ledet kommunikasjonsteam hos flere lokale og multinasjonale bedrifter, som NurZahra Indonesia, Ristra Group, MNC Skyvision, Santika Premier Jakarta Hotel, og Kapital's English magazine. Før hun kom til Freelancer, forvaltet hun sitt eget lokale PR-firma, og betjente lokale og regionale kunder i Asia, som for eksempel National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel, Panasonic Gobel Indonesia, og mange flere.

Les mer om Helma