Møt teamet bak Freelancer!

Direktører
 • Matt Barrie
  Les mer om Matt

  Matt Barrie

  Administrerende direktør og styreformann BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie er en prisvinnende teknologientreprenør. Han er administrerende direktør i Freelancer.com, verdens største markedsplass for frilansing, med over 20 millioner brukere fra hele verden. Siden har blitt tildelt hele ti Webby Awards - "internettets høyeste utmerkelse" - av International Academy of Digital Arts & Sciences.

  Freelancer.com kobler først og fremst sammen mindre bedrifter og individer fra den vestlige verden, med frilansere fra utviklingsland - og dette skaper vekst i alle verdens hjørner. Freelancer Limited ble oppført på Australian Sexurities Exchange i 2013, med en markedsverdi på over 1 milliard dollar.

  Matt er også Chief Executive i Escrow.com, en verdensledende bedrift innen betalinger via nett - med over 2,7 milliarder USD i sikre transaksjoner.

  Matt var Adjunct Associate Professor ved avdelingen for Electrical and Information Engineering ved University of Syndey, hvor han foreleste i Kryptografi i femten år, og senere i faget Technology Venture Creation. Han er medforfatter for over 20 US patentsøknader.

  Matt er en profilert taler verden over, og han ha vært trekkplaster i SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW og the Economist.

  Tidligere grunnla han Sensory Network Inc. - en forhandler av høy-ytelses nettsikkerhet-prosessorer som ble solgt til Intel Corporation i 2013.

  I 2006 ble han tildelt State Pearcey Award for sitt bidrag til IT&T industrien. I 2010 ble han utnevnt til årets alumni ved fakultetet for Engineering and IT ved University of Sydney. I 2011 ble han utnevnt til BRW Entrepreneur of the Year av Australias mest prestisjefylte business-magasin, i tillegg til at han ble utnevnt til Ernst & Young Technology Entrepreneur of the Year. I 2016 ble han tildelt Libertarian of the Year av Australian Libertarian Society.

  For forespørsler angående forelesninger, send en e-post til speaker@freelancer.com

  Les mer om Matt
 • Darren Williams
  Les mer om Darren

  Darren Williams

  Ikke-administrerende direktør BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Darren gikk fra å være administrerende direktør og leder for teknologi i Freelancer, til å bli ikke-administrerende direktør sent i 2015. I sin tid som administrerende direktør var han ansvarlig for det daglige strategiske lederskapet i bedriften.

  Darren har erfaring innen datasikkerhet, protokoller, nettverk og programvare. Før han begynte hos Freelancer var Darren en av grunnleggerne av Sensory Networks, et nettverkssikkerhetsmaskinvare-firma, der han hadde rollene som Sjef for teknologi og assisterende administrerende direktør. Darren foreleste tidligere i datavitenskap ved Universitetet i Sydney i en rekke områder for masterstudenter og bachelorstudenter.

  Darren har skrevet en rekke artikler, patenter og dokumenter angående sikkerhetsteknologi, programvare og nettverk, og han har forelest ved mange internasjonale konferanser. Darren har skrevet en hovedoppgave i datavitenskap og han har en Ph.D. i datavitenskap, der han har spesialisert seg i datanettverk ved Universitetet i Sydney.

  Les mer om Darren
 • Simon Clausen
  Les mer om Simon

  Simon Clausen

  Ikke-administrerende direktør

  Simon is a founding investor of Freelancer. Simon has more than 17 years experience in high growth technology businesses in both Australia and the United States. His technical expertise includes proficiency in multiple software development languages, computer security and vulnerability analysis, and he is co-author and inventor of a number of technology patents.

  Focusing on consumer-centric software and Internet enabled technology he founded, and was CEO of WinGuides, which later became PC Tools. With Simon as CEO PC Tools grew to over $100 million dollars in revenue, more than 250 employees and offices in 7 countries. PC Tools was acquired by Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) in October 2008 in one of Australia's largest ever technology acquisitions at the time. Following the acquisition Simon became a Vice President at Symantec, before leaving in 2009 and founding Startive Ventures, a specialised technology venture fund. Today, Startive actively maintains investments in a number of successful global start-ups and Simon acts as a Director and advisor to companies around the world.

  Les mer om Simon
Øverste Ledelse
 • Neil Katz
  Les mer om Neil

  Neil Katz

  Finansdirektør B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz er finansdirektør hos Freelancer og er ansvarlig for økonomi- og administrasjonsfunksjonene i firmaet. Siden han begynte hos Freelancer i mai 2009, har Neil vært en integrert del av ledergruppen og har vært involvert i å etablere økonomiske disipliner og internkontroller i konsernet.

  Neil har over 20 års erfaring innen finans, regnskap og generell ledelse. Neil har vært finansdirektør i en rekke teknologiselskaper, inkludert IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks og Aptrix. Neil har erfaring og har vært involvert i en rekke private egenkapital- og risikokapitalutvidelser, skaffe flere offentlige tilskudd, forretningsomstrukturering og handelsaktiviteter. Neil var involvert i salget av Aptrix til IBM. I disse tidligere rollene har Neil gitt økonomisk veiledning for å bistå med vekst og internasjonal ekspansjon i disse virksomhetene. Neil har også gitt konsulenttjenester til en rekke mindre nystartede teknologifirmaer i områder med kommersialiseringsstrategier og kapitalinnhenting.

  Før hans rolle innen teknologisektoren, hadde Neil en økonomistilling innen distribusjon og salg, blant annet i Checkpoint Systems.

  Neil har en Bachelor i salg med hovedoppgave i økonomistyring innhentet fra Universitetet i Cape Town, Sør-Afrika, og er medlem av Institute of Chartered Accountants i Australia.

  Les mer om Neil
 • Laurent Goudet
  Les mer om Laurent

  Laurent Goudet

  Hovedleder for teknologi BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

  Laurent Goudet er Chief Technology Officer i Freelancer og er ansvarlig for den tekniske retningen til selskapet, som sikrer samsvar med forretningsmålene. Før overgangen fra programvarearkitekt til teknologidirektør tidlig i 2021, har Laurent ledet flere tekniske tiltak, og har forvandlet internett- og innfødte maskiner til mobilvennlige, raske og pålitelige webapplikasjoner, noe som har løftet brukeropplevelsen og redusert prosjekteringskostnadene.

  Før Laurent begynte i Freelancer i desember 2013, jobbet han som en Linux-innebygd systemprogramvaretekniker, og fikk den lave kunnskapen som trengs for å dypt forstå de høyverdige programvareabstraksjonene som utgjør en moderne webapplikasjonsstabel.

  Laurent har en førsteklasses utdannelse i matematikk og datavitenskap fra Université de Marne-la-Vallée, Frankrike, en mastergrad i Embedded Systems Engineering fra ESIEE Paris, Frankrike, og studert i utlandet på Harvey Mudd College, Claremont, California.

  Les mer om Laurent
 • Adam Byrnes
  Les mer om Adam

  Adam Byrnes

  Visedirektør for produksjon og vekst BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes er ansvarlig for Freelancers utbredelse i hele verden - og han arbeider spesielt med markeder som ikke domineres av engelskspråklige slik som Asia og Sør-Amerika. Han leder et team innen PR, innhold, markedsføring og oversetting, og han har vært ansvarlig for lanseringen av Freelancers nettsider internasjonalt, inkludert 40 dedikerte regionale sider og 31 språk.

  Før han kom til Freelancer, jobbet Adam som fysikkforsker ved Universitetet i Sydney innen fotonikk. I løpet av denne tiden var han medforfatter for en rekke akademiske avhandlinger i store fysikktidsskrifter og presenterte sitt arbeid på CLEO-konferansen i California. Adam har også jobbet innen informasjonsteknologi for Macquarie Group og Aalborg Industries.

  Adam har en grad med hovedfag i elektroteknikk og avansert fysikk fra Universitetet i Sydney, og studerte i utlandet ved Universitetet i California, Santa Barbara.

  Les mer om Adam
 • David Lane
  Les mer om David

  David Lane

  Global salgsdirektør MBA (University of Colorado) GAICD ABCC

  David er den globale salgsdirektøren for Freelancer.com og Escrow.com, og er ansvarlig for å lede akselerert vekst gjennom direkte og indirekte salgskanaler. Han er ansvarlig for salg og kundesuksessorganisasjoner globalt.

  David er senior teknologileder med over 25 års erfaring med å drive transformerende agendaer for selskaper. I løpet av karrieren har han samlet seg betydelig bred og dyp erfaring med 6 multinasjonale selskaper, så vel som 4 oppstartsbedrifter.

  He has successfully operated across multi-geographical boundaries doing business in both hemispheres, on 4 continents and in over 37 countries for both private and public companies. He has managed businesses through the entire business life cycle - from start-up to divestment. His career has encompassed a variety of roles from software engineer to company CEO.

  I løpet av sin karriere har David spesialisert seg på å være en "endringsagent". For hvert oppdrag han har tatt, har han blitt chartret for å håndtere virksomhetsendring. Han har bygget organisasjoner fra grunnen av, samt snudd eksisterende organisasjoner med noen divisjoner som overstiger 250 personer og P&L-er på over 200 millioner dollar. Han har en velprøvd merittliste og har økt lønnsomheten for enhver virksomhet han har administrert.

  David er en lisensiert privat pilot. Han har sin MBA fra University of Colorado i USA og er utdannet ved Australia Institute of Company Directors (GAICD), samt en rådgivende styreleder. Han bor sammen med kona Marguerite, en internasjonal forfatter og foredragsholder og eier/operatør av en kjent naturlig medisinsk praksis i Sydney, Australia.

  Les mer om David
 • sebastian
  Les mer om Sebastián

  Sebastián Siseles

  Visedirektør, internasjonalt JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles er ansvarlig for å skape, kommunisere, vedlikeholde og overse bedriftens internasjonale ekspansjonsstrategi for langsiktig, profitabel vekst, og for å lede teamet med regionale direktører og land-sjefer over hele verden. Sebastián er også direkte involvert og ansvarlig for internasjonale lanseringer, etablering og konsolidering av Freelancers tilstedeværelse og vekst i både utviklede og nye markeder, med et spesialfokus på styring av bedriftens drift i Latin America og Sør-Europa. En Argentinsk entreprenør med mastergrad fra University of Pittsburgh, Sebastián har bakgrunn fra den juridiske siden av bedriftsfinans og akvisisjon, og har tatt flere kurs ved Buenos Aires Stock Exchange og Southwestern University School of Law on International Business Transactions.

  Før Freelancer, Sebastián har vært med på å grunnlege flere internett- og kommunikasjonselskaper, og har fungert som direktør, sjef, generalkonsul og styreleder i ulike internettbaserte og ikke-teknologiske selskaper, samtidig som han har vært en del av et velrenommert advokatbyrå i Argentina.

  Les mer om Sebastián
 • Mark Basmayor
  Les mer om Mark

  Mark Basmayor

  Regional ingeniørdirektør BSc (Computer Science)

  Mark Basmayor is responsible for leading the engineering function at Freelancer. He oversees the execution and delivery of the product and technical roadmap and works alongside the CTO to define the long-term technical strategy of the company. Prior to assuming the role of Regional Director of Engineering, Mark led pivotal technical initiatives aimed at enhancing backend performance, while providing training and mentorship to software engineers.

  Før han begynte i Freelancer, fungerte Mark som sjef for Core Services Engineering hos et fremtredende fintech-selskap i Filippinene. I denne funksjonen hadde han tilsyn med vellykket gjennomføring av kritiske prosjekter og ledet personlig optimaliseringsinitiativer som forbedret forretningsdriften betydelig.

  Mark holds a degree in Computer Science from the University of the Philippines, Los Baños, and brings nearly two decades of diverse experience in the technology industry, encompassing FinTech, EdTech, Telco, and Consulting.

  Les mer om Mark
 • Andrew Boyton
  Les mer om Andrew

  Andrew Boyton

  Fungerende visepresident for ingeniørfag BE (Software) BSc (Maths), PhD (Formal verification)

  Andrew er fungerende visepresident for ingeniørarbeid for Freelancer, hvor han er ansvarlig for å lede de globale teknologilagene, definere og gjennomføre selskapets langsiktige tekniske veikart, og tilpasse teknisk ekspertise med virksomhetens mål.

  Før han begynte i Freelancer i november 2014, jobbet Andrew i NICTA som forskningsingeniør hvor han fullførte sin doktorgrad i formell verifisering av en mikrokjerne, som matematisk viser korrektheten til systeminitialiseringskoden for innebygde systemer. I løpet av den tiden var han forfatter av mange artikler og talte på internasjonale konferanser.

  Andrew har førsteklasses utdannelse i programvareteknikk, en matematikkgrad og en doktorgrad i datavitenskap fra Universitetet i New South Wales, Australia. Han sitter også i styret for to høyskoler.—New College og New College Village ved Universitetet i New South Wales.

  Les mer om Andrew
 • Ayen Torcuator
  Les mer om Ayen

  Ayen Torcuator

  Global sjef for kundeopplevelser B PoliSci

  Ayen Torcuator er den globale sjefen for kundeopplevelser på Freelancer.com, hvor hun er ansvarlig for å sikre at kundene mottar service døgnet rundt og får løsninger i verdensklasse.

  Ayen er en dynamisk og visjonær leder som implementerer kundesentriske innovasjoner og strategier for å forbedre brukertilfredsheten og fremme kundelojalitet og tillit. Hun støtter bestemt visjonen om å endre liv og tar ansvar for å bygge lykkelige og høytytende støtte- og operasjonelle team.

  Ayen har en bachelorgrad i statsvitenskap fra University of the Philippines, Diliman og har vært en del av selskapet i mer enn et tiår.

  Les mer om Ayen
Matt Barrie
Les mer om Matt

Matt Barrie

Administrerende direktør og styreformann BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie er en prisvinnende teknologientreprenør. Han er administrerende direktør i Freelancer.com, verdens største markedsplass for frilansing, med over 20 millioner brukere fra hele verden. Siden har blitt tildelt hele ti Webby Awards - "internettets høyeste utmerkelse" - av International Academy of Digital Arts & Sciences.

Freelancer.com kobler først og fremst sammen mindre bedrifter og individer fra den vestlige verden, med frilansere fra utviklingsland - og dette skaper vekst i alle verdens hjørner. Freelancer Limited ble oppført på Australian Sexurities Exchange i 2013, med en markedsverdi på over 1 milliard dollar.

Matt er også Chief Executive i Escrow.com, en verdensledende bedrift innen betalinger via nett - med over 2,7 milliarder USD i sikre transaksjoner.

Matt var Adjunct Associate Professor ved avdelingen for Electrical and Information Engineering ved University of Syndey, hvor han foreleste i Kryptografi i femten år, og senere i faget Technology Venture Creation. Han er medforfatter for over 20 US patentsøknader.

Matt er en profilert taler verden over, og han ha vært trekkplaster i SXSW, The Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, the New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW og the Economist.

Tidligere grunnla han Sensory Network Inc. - en forhandler av høy-ytelses nettsikkerhet-prosessorer som ble solgt til Intel Corporation i 2013.

I 2006 ble han tildelt State Pearcey Award for sitt bidrag til IT&T industrien. I 2010 ble han utnevnt til årets alumni ved fakultetet for Engineering and IT ved University of Sydney. I 2011 ble han utnevnt til BRW Entrepreneur of the Year av Australias mest prestisjefylte business-magasin, i tillegg til at han ble utnevnt til Ernst & Young Technology Entrepreneur of the Year. I 2016 ble han tildelt Libertarian of the Year av Australian Libertarian Society.

For forespørsler angående forelesninger, send en e-post til speaker@freelancer.com

Les mer om Matt
Darren Williams
Les mer om Darren

Darren Williams

Ikke-administrerende direktør BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Darren gikk fra å være administrerende direktør og leder for teknologi i Freelancer, til å bli ikke-administrerende direktør sent i 2015. I sin tid som administrerende direktør var han ansvarlig for det daglige strategiske lederskapet i bedriften.

Darren har erfaring innen datasikkerhet, protokoller, nettverk og programvare. Før han begynte hos Freelancer var Darren en av grunnleggerne av Sensory Networks, et nettverkssikkerhetsmaskinvare-firma, der han hadde rollene som Sjef for teknologi og assisterende administrerende direktør. Darren foreleste tidligere i datavitenskap ved Universitetet i Sydney i en rekke områder for masterstudenter og bachelorstudenter.

Darren har skrevet en rekke artikler, patenter og dokumenter angående sikkerhetsteknologi, programvare og nettverk, og han har forelest ved mange internasjonale konferanser. Darren har skrevet en hovedoppgave i datavitenskap og han har en Ph.D. i datavitenskap, der han har spesialisert seg i datanettverk ved Universitetet i Sydney.

Les mer om Darren
Simon Clausen
Les mer om Simon

Simon Clausen

Ikke-administrerende direktør

Simon is a founding investor of Freelancer. Simon has more than 17 years experience in high growth technology businesses in both Australia and the United States. His technical expertise includes proficiency in multiple software development languages, computer security and vulnerability analysis, and he is co-author and inventor of a number of technology patents.

Focusing on consumer-centric software and Internet enabled technology he founded, and was CEO of WinGuides, which later became PC Tools. With Simon as CEO PC Tools grew to over $100 million dollars in revenue, more than 250 employees and offices in 7 countries. PC Tools was acquired by Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) in October 2008 in one of Australia's largest ever technology acquisitions at the time. Following the acquisition Simon became a Vice President at Symantec, before leaving in 2009 and founding Startive Ventures, a specialised technology venture fund. Today, Startive actively maintains investments in a number of successful global start-ups and Simon acts as a Director and advisor to companies around the world.

Les mer om Simon
Neil Katz
Les mer om Neil

Neil Katz

Finansdirektør B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz er finansdirektør hos Freelancer og er ansvarlig for økonomi- og administrasjonsfunksjonene i firmaet. Siden han begynte hos Freelancer i mai 2009, har Neil vært en integrert del av ledergruppen og har vært involvert i å etablere økonomiske disipliner og internkontroller i konsernet.

Neil har over 20 års erfaring innen finans, regnskap og generell ledelse. Neil har vært finansdirektør i en rekke teknologiselskaper, inkludert IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks og Aptrix. Neil har erfaring og har vært involvert i en rekke private egenkapital- og risikokapitalutvidelser, skaffe flere offentlige tilskudd, forretningsomstrukturering og handelsaktiviteter. Neil var involvert i salget av Aptrix til IBM. I disse tidligere rollene har Neil gitt økonomisk veiledning for å bistå med vekst og internasjonal ekspansjon i disse virksomhetene. Neil har også gitt konsulenttjenester til en rekke mindre nystartede teknologifirmaer i områder med kommersialiseringsstrategier og kapitalinnhenting.

Før hans rolle innen teknologisektoren, hadde Neil en økonomistilling innen distribusjon og salg, blant annet i Checkpoint Systems.

Neil har en Bachelor i salg med hovedoppgave i økonomistyring innhentet fra Universitetet i Cape Town, Sør-Afrika, og er medlem av Institute of Chartered Accountants i Australia.

Les mer om Neil
Laurent Goudet
Les mer om Laurent

Laurent Goudet

Hovedleder for teknologi BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

Laurent Goudet er Chief Technology Officer i Freelancer og er ansvarlig for den tekniske retningen til selskapet, som sikrer samsvar med forretningsmålene. Før overgangen fra programvarearkitekt til teknologidirektør tidlig i 2021, har Laurent ledet flere tekniske tiltak, og har forvandlet internett- og innfødte maskiner til mobilvennlige, raske og pålitelige webapplikasjoner, noe som har løftet brukeropplevelsen og redusert prosjekteringskostnadene.

Før Laurent begynte i Freelancer i desember 2013, jobbet han som en Linux-innebygd systemprogramvaretekniker, og fikk den lave kunnskapen som trengs for å dypt forstå de høyverdige programvareabstraksjonene som utgjør en moderne webapplikasjonsstabel.

Laurent har en førsteklasses utdannelse i matematikk og datavitenskap fra Université de Marne-la-Vallée, Frankrike, en mastergrad i Embedded Systems Engineering fra ESIEE Paris, Frankrike, og studert i utlandet på Harvey Mudd College, Claremont, California.

Les mer om Laurent
Andrew Boyton
Les mer om Andrew

Andrew Boyton

Fungerende visepresident for ingeniørfag BE (Software) BSc (Maths), PhD (Formal verification)

Andrew er fungerende visepresident for ingeniørarbeid for Freelancer, hvor han er ansvarlig for å lede de globale teknologilagene, definere og gjennomføre selskapets langsiktige tekniske veikart, og tilpasse teknisk ekspertise med virksomhetens mål.

Før han begynte i Freelancer i november 2014, jobbet Andrew i NICTA som forskningsingeniør hvor han fullførte sin doktorgrad i formell verifisering av en mikrokjerne, som matematisk viser korrektheten til systeminitialiseringskoden for innebygde systemer. I løpet av den tiden var han forfatter av mange artikler og talte på internasjonale konferanser.

Andrew har førsteklasses utdannelse i programvareteknikk, en matematikkgrad og en doktorgrad i datavitenskap fra Universitetet i New South Wales, Australia. Han sitter også i styret for to høyskoler.—New College og New College Village ved Universitetet i New South Wales.

Les mer om Andrew
David Lane
Les mer om David

David Lane

Global salgsdirektør MBA (University of Colorado) GAICD ABCC

David er den globale salgsdirektøren for Freelancer.com og Escrow.com, og er ansvarlig for å lede akselerert vekst gjennom direkte og indirekte salgskanaler. Han er ansvarlig for salg og kundesuksessorganisasjoner globalt.

David er senior teknologileder med over 25 års erfaring med å drive transformerende agendaer for selskaper. I løpet av karrieren har han samlet seg betydelig bred og dyp erfaring med 6 multinasjonale selskaper, så vel som 4 oppstartsbedrifter.

He has successfully operated across multi-geographical boundaries doing business in both hemispheres, on 4 continents and in over 37 countries for both private and public companies. He has managed businesses through the entire business life cycle - from start-up to divestment. His career has encompassed a variety of roles from software engineer to company CEO.

I løpet av sin karriere har David spesialisert seg på å være en "endringsagent". For hvert oppdrag han har tatt, har han blitt chartret for å håndtere virksomhetsendring. Han har bygget organisasjoner fra grunnen av, samt snudd eksisterende organisasjoner med noen divisjoner som overstiger 250 personer og P&L-er på over 200 millioner dollar. Han har en velprøvd merittliste og har økt lønnsomheten for enhver virksomhet han har administrert.

David er en lisensiert privat pilot. Han har sin MBA fra University of Colorado i USA og er utdannet ved Australia Institute of Company Directors (GAICD), samt en rådgivende styreleder. Han bor sammen med kona Marguerite, en internasjonal forfatter og foredragsholder og eier/operatør av en kjent naturlig medisinsk praksis i Sydney, Australia.

Les mer om David
Ayen Torcuator
Les mer om Ayen

Ayen Torcuator

Global sjef for kundeopplevelser B PoliSci

Ayen Torcuator er den globale sjefen for kundeopplevelser på Freelancer.com, hvor hun er ansvarlig for å sikre at kundene mottar service døgnet rundt og får løsninger i verdensklasse.

Ayen er en dynamisk og visjonær leder som implementerer kundesentriske innovasjoner og strategier for å forbedre brukertilfredsheten og fremme kundelojalitet og tillit. Hun støtter bestemt visjonen om å endre liv og tar ansvar for å bygge lykkelige og høytytende støtte- og operasjonelle team.

Ayen har en bachelorgrad i statsvitenskap fra University of the Philippines, Diliman og har vært en del av selskapet i mer enn et tiår.

Les mer om Ayen
Mark Basmayor
Les mer om Mark

Mark Basmayor

Regional ingeniørdirektør BSc (Computer Science)

Mark Basmayor is responsible for leading the engineering function at Freelancer. He oversees the execution and delivery of the product and technical roadmap and works alongside the CTO to define the long-term technical strategy of the company. Prior to assuming the role of Regional Director of Engineering, Mark led pivotal technical initiatives aimed at enhancing backend performance, while providing training and mentorship to software engineers.

Før han begynte i Freelancer, fungerte Mark som sjef for Core Services Engineering hos et fremtredende fintech-selskap i Filippinene. I denne funksjonen hadde han tilsyn med vellykket gjennomføring av kritiske prosjekter og ledet personlig optimaliseringsinitiativer som forbedret forretningsdriften betydelig.

Mark holds a degree in Computer Science from the University of the Philippines, Los Baños, and brings nearly two decades of diverse experience in the technology industry, encompassing FinTech, EdTech, Telco, and Consulting.

Les mer om Mark
sebastian
Les mer om Sebastián

Sebastián Siseles

Visedirektør, internasjonalt JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles er ansvarlig for å skape, kommunisere, vedlikeholde og overse bedriftens internasjonale ekspansjonsstrategi for langsiktig, profitabel vekst, og for å lede teamet med regionale direktører og land-sjefer over hele verden. Sebastián er også direkte involvert og ansvarlig for internasjonale lanseringer, etablering og konsolidering av Freelancers tilstedeværelse og vekst i både utviklede og nye markeder, med et spesialfokus på styring av bedriftens drift i Latin America og Sør-Europa. En Argentinsk entreprenør med mastergrad fra University of Pittsburgh, Sebastián har bakgrunn fra den juridiske siden av bedriftsfinans og akvisisjon, og har tatt flere kurs ved Buenos Aires Stock Exchange og Southwestern University School of Law on International Business Transactions.

Før Freelancer, Sebastián har vært med på å grunnlege flere internett- og kommunikasjonselskaper, og har fungert som direktør, sjef, generalkonsul og styreleder i ulike internettbaserte og ikke-teknologiske selskaper, samtidig som han har vært en del av et velrenommert advokatbyrå i Argentina.

Les mer om Sebastián
Adam Byrnes
Les mer om Adam

Adam Byrnes

Visedirektør for produksjon og vekst BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes er ansvarlig for Freelancers utbredelse i hele verden - og han arbeider spesielt med markeder som ikke domineres av engelskspråklige slik som Asia og Sør-Amerika. Han leder et team innen PR, innhold, markedsføring og oversetting, og han har vært ansvarlig for lanseringen av Freelancers nettsider internasjonalt, inkludert 40 dedikerte regionale sider og 31 språk.

Før han kom til Freelancer, jobbet Adam som fysikkforsker ved Universitetet i Sydney innen fotonikk. I løpet av denne tiden var han medforfatter for en rekke akademiske avhandlinger i store fysikktidsskrifter og presenterte sitt arbeid på CLEO-konferansen i California. Adam har også jobbet innen informasjonsteknologi for Macquarie Group og Aalborg Industries.

Adam har en grad med hovedfag i elektroteknikk og avansert fysikk fra Universitetet i Sydney, og studerte i utlandet ved Universitetet i California, Santa Barbara.

Les mer om Adam