Verdens største markedsplass for frilansere og crowdsourcing.

et bilde av hvordan frilanserøkonomi fungerer

Bedriftsoversikt

Freelancer er verdens største markedsplass for frilansing og crowdsourcing basert på antall brukere og prosjekter. Vi fungerer som et bindeledd for over 62,053,506 arbeidsgivere og frilansere fra over 247 land, regioner og territorier. Gjennom vår markedsplass kan arbeidsgivere ansette frilansere for å arbeide innen alt fra programvareutvikling, skriving, dataregistrering og design, til tekniske fag, forskning, salg, markedsføring, bokføring og juridiske tjenester.

Freelancer Limited blir handlet på Australian Securities Exchange under tickeren ASX:FLN

Vår online økonomi

Videoen nedenfor illustrerer Freelancer-økonomien. De rosa linjene viser prosjekter lagt ut av arbeidsgivere, og de blå linjene viser frilansere som utfører arbeidet. Tykkere linjer indikerer arbeid av høyere verdi. De hvite prikkene indikerer frilansernes plassering.

et bilde av et kart som forklarer frilanserøkonomi på nett
Proveniens

Freelancer.com har ervervet flere markedsplasser for crowdsourcing, inkludert GetAFreelancer.com og EUFreelance.com (grunnlagt av Magnus Tibell i 2004, Sverige), LimeExchange (et tildligere selskap av Lime Labs LLC, USA), Scriptlance.com (grunnlagt av Rene Trescases i 2001, Canada, en av de tidlige pionerene i frilansing), Freelancer.de Booking Center (Tyskland), Freelancer.co.uk (Storbritannia), Webmaster-talk.com (USA), et forum for webansvarlige, Rent-A-Coder og vWorker (grunnlagt av Ian Ippolito, USA, en annen tidlig innovatør i frilansmarkedet).

VWorker Logo
Freelancer Limited

Registrert kontor
Level 37
Grosvenor Place
225 George Street
Sydney, NSW 2000
Australia
ACN 141 959 042
support@freelancer.com