Freelancer og arbejdsgivere i mediebranchen jobber

Filter

Mine tidligere søk
Filtrer etter:
Budsjett
til
til
til
Skriv
Ferdigheter
Språk
  Jobbstatus
  27,322 freelancer og arbejdsgivere i mediebranchen jobber funnet, priser i USD

  Bra, vi er et spansk programvareselskap, og vi trenger en referanseperson i Norge. Vi leter etter en frilanser med en kommersiell profil og en spesialitet innen markedsføring. Kort sagt, vi må finne kunder i ulike byer i Norge. Provisjonene for den valgte personen vil være høye, men vi trenger spesialiserte mennesker. Hvis du er interessert og ønsker detaljert in...

  $50 - $1000
  $50 - $1000
  0 bud
  HEXCasino online Avsluttet left

  Vi leter etter en kompetent og motivert forfatter med gode norskkunnskap for oversettelser og skriving av tekster.

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 bud

  Har overtatt en nettside som heter www.kidsparadise.no. Mesteparten av produktene på denne siden skal fjernes og vi skal publisere 80 produkter. Disse 80 produktene er allerede publisert på [logg inn for å se URL] som også er vår side. Så første del av jobben er å skrive produkttekster til alle produktene på www.drommerom.no. Her er noen re...

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Snitt bud
  10 bud
  Logo og profilmanual Avsluttet left

  Studentparlamentet er det høyeste studentpolitiske organet ved Universitetet i Bergen. Vi består av 31 innvalgte studenter fra forskjellige lister. Vår synlighet er viktig, valgoppslutningen ved vårens valg var kun på 18,98 prosent og vi håper å få denne opp til neste valg. Fadderuken ved Universitetet er en viktig arena for oss til å gi de ny...

  $50 (Avg Bid)
  $50 Snitt bud
  19 bud

  Land er på 2000 kvm (sqm) og jeg trenger tegning på vei inn fra hovedvei til tomt. Ca 100 meter fra hovedvei til tomt.

  $295 (Avg Bid)
  $295 Snitt bud
  12 bud
  Utbedre nettside Avsluttet left

  Har en leverandør nettside som må oppdaters og endres litt på. Har noen feil i designet. [logg inn for å se URL] Dette er Avada i wordpress.

  $38 (Avg Bid)
  $38 Snitt bud
  2 bud
  WHMCS API Invoice Avsluttet left

  Jeg ønsker å koble whmcs opp til mitt crm system som er PerfexCRM. Jeg ønsker at all fakturering og brukere skal bli automatisk opprettet fra whmcs til PerfexCRM og omvendt

  $213 (Avg Bid)
  $213 Snitt bud
  5 bud
  Lag en nettside Avsluttet left

  Kode om en administrasjonside fra ASP til ASP.net/SQL Forventninger til utfører: Krever over gjennomsnittet god prosessforståelse Gjennomfører av persontype. (forroverent) Har prosjektleder-egenskaper, da det blir mye "tråder samtidig". En som nyttiggjør seg av utviklingsprogramvare istedenfor å "laget sitt eget". Mer praktiker ...

  $31 / hr (Avg Bid)
  $31 / hr Snitt bud
  6 bud
  Write some Articles Avsluttet left

  Jeg er ute etter noen som kan skrive A4 sider med forskjellige artikler på Norsk for å ha dem på min hjemmeside. Jeg har en nettside med levering av matvarer og artikklene vil stort sett være om denne nichen.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Snitt bud
  2 bud

  iPhone/iPad App iPhone og iPad Jeg trenger den designet og bygget Hei-jeg trenger hjelp med å få laget en app .Jeg har ideen og hvordan den skal være ferdig forklart. Trenger bare noen som kan virkeliggjøre min ide til en ordentlig fungerende app. Trenger også hjelp til p legge den ut på Applestore og android googleplay butikk. Mvh Hodan

  $541 (Avg Bid)
  $541 Snitt bud
  5 bud

  Hei leandrobh, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $45 (Avg Bid)
  $45 Snitt bud
  1 bud
  Design en logo Avsluttet left

  Jeg har en logo og noen logo-elementer som må "freshes" opp

  $301 (Avg Bid)
  $301 Snitt bud
  34 bud
  Skriv om Sexleketøy Avsluttet left

  Skriv en artikkel på minst 500 ord om sexleketøy. Nevn gjerne historien om Sexleketøy, gi noen eksempler på sexleketøy og skriv hvem de passer for. Artikkelen må skrives på norsk. Bruk ordet sexleketøy og synonymer til dette. Skriv gjerne også litt om hygiene(vasking), materialer de består av eller noe liknende.

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 bud
  Build a Website Avsluttet left

  Jeg trenger en som kan lage en nettbutikk, alt inkludert. [logg inn for å se URL] Jeg ønsker en nettbutikk med et design som likner på dette, men for et annet produkt og med andre farger. Butikken må implementeres hos Go Daddy, med alle funksjoner dette innebærer, inkludert betalingsløsning. Du må også legge inn banner, logo, slider og noen prod...

  $281 - $843
  Forseglet
  $281 - $843
  15 bud
  Design et banner Avsluttet left

  Jeg trenger en annonse til Facebook, Linkedin osv. med link til en påmelding/betaling side som f.eks. Hoopla (Har ikke laget ennå) Skal stå: «Kommunikasjonskurs kun for nerder og introverter. Se mer info. Meld deg på». «Kun» med mindre bokstaver. Se mer info. Meld deg på. – link. Bilde: Av meg og et bilde til. Hvis det ser bra ut m...

  $29 (Avg Bid)
  $29 Snitt bud
  16 bud
  Et profilbilde Avsluttet left

  Jeg vil ha et bilde som kan brukes som et profilbilde/icon på apper/programmer som Twitch og Steam. Jeg vil ha et icon som passer til navnet "NorwayGladiaor" og ser for meg en viking i gladiator rustning oppe i fjellheimen, eller noe liknende. Svært åpen på hvordan det kan se ut.

  $21 (Avg Bid)
  $21 Snitt bud
  4 bud

  Ønsker 5-10 artikler (400-1000 ord) på norsk innenfor tema vekter. Lesere er dem som søker informasjon om hvordan bli vekter. Ønsker artikler som for eksempel: - hvordan bli vekter? - hvordan er det å jobbe som vekter? - hva tjener man som vekter? - hvor kan man utdanne seg som veker? Betaler gjerne for et sample før avtale om resten. Ta konta...

  $389 (Avg Bid)
  $389 Snitt bud
  4 bud
  Et nyt brand logo Avsluttet left

  Skal bruge et logo til vores nye brand Poweredbynature. Det skal indebære health og power. Poweredbynature kommer til at forhandle alle former for nutrition supplements. Det skal være enkelt og stilet med det blad i front eller i bag.

  $57 (Avg Bid)
  $57 Snitt bud
  19 bud
  En logo Avsluttet left

  Jeg vil ha en logo som inneholder en ulv og lagets navn

  $26 (Avg Bid)
  $26 Snitt bud
  7 bud
  Content Writing Avsluttet left

  We are looking for a Norwegian speaking content writer to write produkt pages and seo pages. The person need to have good written Norwegian skills. Vi er på utsikk etter en norsk skribent som kan skrive produkt sider og seo artikler for oss. Personen må ha gode skriftlig kunnskap i norsk.

  $625 (Avg Bid)
  $625 Snitt bud
  4 bud

  Hei LComputer6, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $236 (Avg Bid)
  $236 Snitt bud
  1 bud

  Hei designjustin, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Snitt bud
  2 bud

  Hei xiaomingming, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Snitt bud
  1 bud
  Mobile development Avsluttet left

  iPhone/iPad App iPhone og iPad Jeg trenger den designet og bygget Hei-jeg trenger hjelp med å få laget en app .Jeg har ideen og hvordan den skal være ferdig forklart. Trenger bare noen som kan virkeliggjøre min ide til en ordentlig fungerende app. Trenger også hjelp til p legge den ut på Applestore og android googleplay butikk. Mvh Hodan

  $555 (Avg Bid)
  $555 Snitt bud
  2 bud

  Hei DirectMind, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $30 (Avg Bid)
  Taushetspliktsavtale
  $30 Snitt bud
  1 bud
  Project for gazzillo Avsluttet left

  Hei gazzillo, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $100 (Avg Bid)
  $100 Snitt bud
  1 bud
  Project for eLeopard Avsluttet left

  Hei eLeopard, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Snitt bud
  1 bud
  Lag en nettside Avsluttet left

  Vi trenger ny nettside. Som finans agenter innen boliglån, forbrukslån etc trenger vi nettside for våre tjenester og søknadsprosesser. Disse er sider vi kan ligne [logg inn for å se URL] [logg inn for å se URL] [logg inn for å se URL]

  $579 (Avg Bid)
  $579 Snitt bud
  5 bud
  Project for kyriene Avsluttet left

  Hei kyriene, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Snitt bud
  1 bud

  Hei infoway, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $960 (Avg Bid)
  $960 Snitt bud
  1 bud
  Lag en nettbutikk Avsluttet left

  Lage en nettbutikk som ligner på: [logg inn for å se URL] Men bare 1 produktside, 1 kontakt oss side og Klarna checkout. Starter fra bunn.

  $1091 (Avg Bid)
  $1091 Snitt bud
  8 bud

  Hei DirectMind, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Snitt bud
  1 bud
  Lag en nettside Avsluttet left

  Jeg ønsker hjelp til å lage en nettside a la Finn og AirBnB hvor forbrukere kan annonsere og tilby tjenester. Nettsiden må bl.a inneholde følgende: - Hver bruker må kunne opprette en egen profil - Man må kunne søke på ulike kategorier - Brukerne må kunne rate hverandre - Betalingsløsning, hvor vi skal ta en andel av hver transaksj...

  $1371 (Avg Bid)
  $1371 Snitt bud
  18 bud
  Project for Pk3 Avsluttet left

  Hei Pk3, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $25 / hr (Avg Bid)
  $25 / hr Snitt bud
  1 bud

  Hei Veidekonge, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $60 (Avg Bid)
  $60 Snitt bud
  1 bud

  Ønsker å lage en webside som skal hente data fra [logg inn for å se URL] Det er ønskelig at Hastighet, RPM, fuelstatus og lokasjon skal hentes inn. Dette skal presenteres på en webside, med kartløsning som viser lokasjonen i kartet. Løsningne må fungere både på desktop og ios. Jeg har webserver for å drifte l&osla...

  $484 (Avg Bid)
  $484 Snitt bud
  1 bud
  Project for papon13 Avsluttet left

  Hei papon13, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $1000 (Avg Bid)
  $1000 Snitt bud
  1 bud
  Project for dlb08 Avsluttet left

  Hei dlb08, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Snitt bud
  1 bud

  Hei designershub101, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Snitt bud
  1 bud

  Priskalkulator for å beregne pris basert på pickup-point i kombinasjon med km. Enkel skisse oversendes for vurdering ved henvendelse. Settingsside hvor brukeren skal kunne legge inn: Currency, km/miles, pickup-pris og km-pris. Prioritert først (1. os, 2. android).

  $163 (Avg Bid)
  $163 Snitt bud
  3 bud

  Appen er skrevet i Corona og er allerede ute hos Google. Apple nekter å godkjenne den fordi "the app never requests coordinates from the GPS". Appen er godkjent for iOS7, men oppdatering til iOS8/9 nekter de. Appen er "ferdig", og oppdraget går ut på å modifisere den slik at den slipper gjennom nåløyet hos Apple.

  $217 (Avg Bid)
  $217 Snitt bud
  1 bud
  Mobile development Avsluttet left

  iPhone/iPad App iPhone og iPad Jeg trenger den designet og bygget Heter Aleksander Bårtvedt og er 19 år gammel. Ser etter en sokkan hjelpe meg å programmere og få til en App hvor man har oversikt over bensin og diesel prisene i Hordaland Fylke. Denne appen må ha en GPS som kan vise distansen til den billigste, eventuelle bompenge avgifter og den nærmeste. Om den...

  $181 (Avg Bid)
  $181 Snitt bud
  1 bud

  Hei leandrobh, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $10 (Avg Bid)
  $10 Snitt bud
  1 bud

  Hei infoway, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $480 (Avg Bid)
  $480 Snitt bud
  1 bud

  Hei jettix, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $50 (Avg Bid)
  $50 Snitt bud
  1 bud

  Hei KUBOGRAPHICS, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $134 / hr (Avg Bid)
  $134 / hr Snitt bud
  1 bud

  Vi trenger èn eller flere tekstforfattere som er interesserte i et langsiktig samarbeid med et internasjonalt selskap innen legemiddelindustrien. Selskapet har to store nettsider der vi trenger produksjon av både informative og faglige orienterte tekster, samt blogginnlegg med en noe lettere tone. I første omgang ønsker jeg to faglig orienterte tekster på 1...

  $143 (Avg Bid)
  $143 Snitt bud
  6 bud
  Web development Avsluttet left

  Jeg trenger en ny nettside Design å bygg den Nettbutikk Nettbutikk med salg av HiFi med mellom 500 og 1000 produkter

  $815 (Avg Bid)
  $815 Snitt bud
  3 bud

  Hei arcBshopEyek, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $275 (Avg Bid)
  $275 Snitt bud
  1 bud

  Hei freeoutsourcer, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $150 - $150
  $150 - $150
  0 bud