Freelancer Enterprise hjelper bedrifter med å få gjort mer for mindre

Få tilgang til en global arbeidsstokk på over 43.1 millioner frilansere for å gjøre din bedrifts ideer til virkelighet - både raskt og billig.

Datamaskin-ikon
Global Workforce-ikon

Global arbeidsstokk

Freelancer.com (ASX:FLN) - ti ganger vinner av Webby-prisen - er verdens største plattform for frilansing og crowdsourcing med over 43.1 millioner brukere fra over 247 land, regioner og territorier, på 34 språk og med 39 valutaer. Ingen annen markedsplass for frilansing er like global som Freelancer.com.

Enestående likviditet ikon

Enestående likviditet

Over 80% av nettjobber mottar bud innen 60 sekunder. Jobber for spesifikke lokasjoner mottar bud innen 25 minutter – og dette forbedres hver måned. Ingen annen markedsplass for frilansing er like likvid som Freelancer.com.

Ingen gebyrer ikon

Ingen Gebyrer

Freelancer Enterprise har ingen gebyrer, abonnementer, månedlige- eller årlige gebyrer. Det koster ingen ting å sette opp konto eller legge ut prosjekter. Kommisjon for ansettelse og gebyrer for oppgraderinger frafaller også for store kunder.

Din Private Freelancer sky er både global og lokal

Uansett om du trenger et team med programmerere, eller en ferdighetsrik selger i nærheten av deg, kan du velge fra frilansere med over 1000 ulike ferdigheter, som allerede har blitt gjennomgått og godkjent i henhold til kriteriene du har satt.

Enestående likviditet ikon

Kvalitet - levert i tide og innenfor budsjettet

Våre prosjektledere sikrer at du finner de beste frilanserne som leverer arbeid av topp kvalitet, til tiden. De sikrer høy standard og sømløs arbeidsflyt fra start til slutt.

Kvalitet levert i tide bilde
Talent Meets Compliance As A Service Image

Talenter møter tjenester

Uansett om du ønsker å ansette direkte, legge ut et prosjekt, eller kjøre en konkurranse, kan våre talenter, matchings-algoritmer og administrerte tjenester hjelpe deg med å finne den rette frilanseren raskt.

CASESTUDIE

NASA benytter seg av Freelancer Enterprise for å utnytte potensialet av menneskets innovasjon.

Over 230 design ble sendt inn av frilansere i en konkurranse for brukergrensesnittet til en smartklokke-app som astronauter kan bruke på den Internasjonale romstasjonen.

Prosjektledere assisterte så NASA i å ansette de beste programmererne for å levere den fulle applikasjonen.

NASA Logo
Bilde av NASA smartklokke

Oppdag fordelene med Freelancer Enterprise

Skjold-ikon

Økt tillit

Våre løsninger, kombinert med stikkprøver av amerikanske advokater, og strenge verifiseringskrav, sørger for at du kan følge deg trygg når du arbeider med vår globale arbeidsstokk.

Automasjonsikon

Automasjon av arbeidsflyt

Vårt fult utviklede API kan hjelpe deg med å effektivisere arbeidsstokken, og frigi tid til å fokusere på det som virkelig er viktig. Integrer direkte i din programvare, intranett, eller backend-system, og benytt API i virtuelle arbeidsskyer med frilansere.

Kundeservice-ikon

Administrerte tjenester

Vi har et flerspråklig team med prosjektledere som befinner seg i flere ulike tidssoner og geografiske områder, som alltid sitter klare til å hjelpe deg med å finne den rette frilanseren, samt å administrere din konkurranse.

Klokkeikon

Total gjennomsiktighet

Vi forstår at du ønsker den kvaliteten og det produktet du betaler for. Vår applikasjon måler fremdriften, tar automatiske skjermbilder, og lar deg gi tilbakemeldinger i sanntid.

Vekstikon

Øk innsyn

Måler din suksess og sporer data som er relevant for deg. Få oppdaterte rapporter og statistikk om blant annet forbruk og bruk på ditt tilpassede instrumentpanel.

Applikasjons-ikon

Strømlinjeform intern adapsjon

Vi gir deg workshops, videoveiledninger og 24/7 prioritert support for å sikre at du kan klare å holde alle ballene dine i lufta.

Over 70% av Fortune 500 bedrifter bruker Freelancer.com for å få arbeid gjort

MetLife-ikon NBC-ikon Panasonic-ikon Boeing-ikon Avery Dennison-ikon Intel-ikon Forbes-ikon SAP-ikon ESPN-ikon Cisco -ikon Walmart-ikon PricewaterhouseCoopers-ikon Microsoft-ikon Apple-ikon Lenovo-ikon USB-ikon Generell elektronikk-ikon eHarmony-ikon

Klar til å komme i gang?

Kom i kontakt med vårt Enterprise-team i dag