Lanser bedriften din på nett med en nett-utvikler

Uansett om det er en blogg, en nettbutikk, eller en personlig hjemmeside, kan du ansettelse en frilans utvikler for å få bedriften din ut på nett.

Legg ut et prosjekt
Illustrasjon av en bærbar datamaskin

Legg ut et prosjekt

Det er både raskt og enkelt å finne en nett-utvikler til ditt prosjekt. Du trenger bare legge ut et prosjekt, og du mottar tilbud fra verdens beste utviklere innen kun få sekunder.

Illustrasjon av chattemeldinger

Samarbeid

Chat med frilans utviklere om tilbudet og prosjektet før du tildeler prosjektet.

Illustrasjon av en medalje

Fornøydgaranti

Betal trygt med vårt enkle milepælsystem. Du frigir kun betalinger når du er 100% fornøyd med arbeide som har blitt utført.

Moderniser din bedrift

Du holder åpent 24/7

Ved å ta bedriften din ut på nettet med en profesjonell nettside kan du nå ut til kunder uavhengig av både tid og sted.

Illustrasjon av hva nettsiden din kan være
Nettisde designet for $800 USD av wsiddigui på Freelancer Legg ut et slikt prosjekt
Illustrasjon av et fyrtårn

Synlighet

Visste du at 44% av alle nettkunder starter sin leting i en søkemotor? Med en optimalisert nettside kan du maksimere antallet søk, treff og salg på din side.

Illustrasjon av en radiostasjon

Rekkevidde

Ønsker du å utvide din kundebase? Over 2,4 millioner mennesker rundt om i verden bruker internett, og 90% av disse har kontaktet nettbedrifter eller gjort kjøp på nettet.

Illustrasjon av dartbrett med pil

Konkurranse

Skill deg ut fra mengden med en godt utformet nettside, og med en god strategi for hvordan du skal nå ut og kommunisere med kundene dine. Bryt ned de små veggene mellom deg og konkurrentene, og vis fram arbeidet ditt på nettmarkedet.

Få din egne lokale nettbedrift

Visste du at 85% av nettkunder bruker internettet for å søke etter lokale bedrifter?

Som eier av en lokal bedrift er en god nettside nøkkelen, ettersom mange bruker internettet for å finne fram til kontakt- og produktinformasjon også for lokale bedrifter. Mangelen på bedrift kan bety forskjellen mellom at en kunde finner fram til din bedrift, og at kunden ikke vet om bedriften din i det hele tatt.

Illustrasjon av nettside designet for $190 USD av creationidea på Freelancer.
Nettside designet for $190 USD av creationidea på Freelancer

Nå ut til alle verdenshjørnene

Ved å lansere bedriften din via en nettside kan du nå ut til kunder utenfor ditt lokalområde.

Med en nettside kan du liste opp alle tjenester du kan tilby, samt produkter du har for salg, slik at potensielle kunder enklere kan komme i kontakt med deg. Ansett en profesjonell nettutvikler i dag for å nå ut til flere kunder.

Illustrasjon av en nettside designet for $120 USD av shashankbinjols på Freelancer.
Designet for $120 USD av shashankbinjols på Freelancer
Prosjektutstilling

Bla i de mest populære prosjektene for nettside-utvikling

Bygg en responsiv nettside Jeg trenger en nettside som ser bra ut både på nett og på mobil. Nettsiden må være rask, spesielt på mobil.
Utvikle et Wordpress-tema Jeg lanserer en wordbress-nettside, og jeg trenger et tema som passer med min merkevare, og det må inkludere sider for blogg, produkter og kontaktinfo.
Legg til en funksjonalitet til en nettside Jeg trenger en ny funksjon i nettsiden min. Jeg trenger også å hente inn kundenes kontaktinformasjon når de gjør et kjøp.
Lag en nettbutikk Jeg trenger en nettside med innebygd nettbutikk. Jeg vil kunne motta betalinger med kredittkort og paypal. Jeg har 50 produkter for salg.