Velkommen tilbake !

Beskriv ditt prosjekt under. Vi har over 25.2 millioner profesjonelle klare til å fullføre din jobb!

Freelancer laster...

Spar tid, og få den beste opplevelsen, ved å koble til din Facebook-konto.

Koble til via Facebook

Det er gratis å legge ut et prosjekt!

Prøv i dag!

 • Motta bud fra ferdighetsrike frilansere innen minutter.
 • Se frilansernes profiler og rangeringer, og chat med de som interesserer deg.
 • Med kun 3 %* kommisjonsgebyr, kan frilanseren begynne å jobbe for deg i dag.
 • Pay the freelancer once you're 100% satisfied.

* Minimum fees apply.

 1. Hva slags type arbeid trenger du gjort?
  1. Hvorfor ikke opprette en designkonkurranse?

   Få ditt perfekte resultat eller garantert pengene tilbake! Start en konkurranse, se hundrevis av bidrag og betal for det bidraget du liker.

 2. Hva går prosjektet ditt ut på?
 3. Fortell oss mer om prosjektet.
  1. Foreslåtte ferdigheter (legg til 5 til)
  2. Advarsel om "omtale" prosjekter.

   Prosjekter som er laget for å skape uredelige eller falske omtaler er strengt forbudt og er i strid med vilkårene våre. Å legge ut slike prosjekter vil resultere i at kontoen din blir suspendert eller avsluttet.

  3. Advarsel! Craigslist, Inc. har advart at enkelte brukere kanskje oppfordrer andre til å misbruke CraigslistsBruksvilkår. Denne meldingen vises basert på en liste av nøkkelord som Craigslist har gitt oss. Pass på at du ikke krenker Craigslists vilkår.

 4. Hvilket budsjett har du tenkt på?
  1. $ USD
  2. $ USD
 5. Få mest mulig ut av prosjektet! (Valgfritt)

  Suksesspakke (Lagre 48%!)

  Vi satt sammen denne gruppen for å tiltrekke de beste frilanserne til ditt prosjekt. Gjør jobben din synlig, motta raskere svar innen 24 timer etter publisering, og få hjelp av våre rekrutteringstjeneste for å sikre at du får det beste resultatet fra prosjektet ditt.
  $ 34.80

  250% høyere suksessrate!

  Vår rekrutterings-tjeneste sikrer at dine prosjekter oppnår de beste resultatene Våre rekrutterere går personlig gjennom dine tilbud, og sparer deg tiden det tar å gå gjennom frilansere. La oss finne den rette personen til jobben.
  $29.00
  Jeg vil at prosjektet mitt skal være merket hasteprosjekt. Motta raskere svar fra frilansere for å starte prosjektet ditt innen 24 timer!
  $9.00
  Jeg ønsker å skjule prosjektdetaljer fra søkemotorer og brukere som ikke er innlogget. Denne funksjonen er anbefalt for prosjekter hvor konfidensialitet er nødvendig.
  $19.00
  Jeg vil at alle bud skal være forseglet slik at frilansere ikke kan se hva andre byr, og det fører til flere nøyaktige tilbud av høy kvalitet.
  $9.00
  Dette prosjektet er for å ansette en fulltids- eller kommisjonsbasert stilling (f.eks. salg), og du vil spare penger hvis du har løpende arbeid. Avgifter belastes bare hvis prosjektverdien overstiger $5000 USD.
  $199.00
  Frilansere må signere en Taushetspliktavtale når de arbeider på prosjektet ditt. Frilansere sier seg enige i å holde detaljer diskutert via private meldinger og filer konfidensielle.
  $29.00

Ved å klikke 'Legg ut prosjekt nå', indikerer du at du har lest og er enig i Brukervilkårene og personvern