Fortell oss hva du trenger å få gjort

Motta gratis kostnadsforslag fra ferdighetsrike frilansere innen få minutter - se profilene, rangeringer og porteføljene deres, og chat med dem. Du betaler frilanserne først når du er 100% fornøyd med arbeidet deres.

 1. Velg et navn for prosjektet ditt
 2. Fortell oss mer om prosjektet
  1. En god prosjektbeskrivelse inkluderer litt om deg selv, detaljer om hva du ønsker å utrette, og eventuelle avgjørelser du allerede har gjort om prosjektet. Om det er ting du er usikker på trenger du ikke bekymre deg, frilanserne vil kunne fylle inn de blanke feltene.
  2. Advarsel om "Omtale"-prosjekter.

   Prosjekter som er skapt for å lage uredelige eller falske omtaler er strengt forbudt og er i strid med våre vilkår. Å legge ut slike prosjekter resulterer i at kontoen din blir suspendert eller avsluttet.

  3. Advarsel Craigslist, Inc. har gjort oss oppmerksomme på at visse brukere anmoder andre om å krenke Craigslists Bruksvilkår. Denne meldingen vises basert på en liste av nøkkelord som Craigslist har gitt oss. Pass på at du ikke krenker Craigslists vilkår.

 3. Hvilke ferdigheter kreves?
  1. Foreslåtte ferdigheter
  2. Vil du heller legge ut en konkurranse?

   Med en konkurranse vil hundrevis av frilansere sende inn sitt arbeid, og du kan gå gjennom alle sammen før du velger en vinner. Pengene tilbake-garanti.

   Endre til konkurranse →
 4. Hvordan ønsker du å betale?
  Hva er ditt estimerte budsjett?
  1. $ USD
  2. $ USD
 5. Valgfrie oppgraderinger

  Ved å klikke 'Legg ut prosjektet mitt’, godtar du våre Vilkår og betingelser og Retningslinjer for personvern
  Om du velger å tildele prosjektet belaster vi et 3% gebyr (minstegebyr for prosjekter gjelder).