Det er gratis å legge ut et prosjekt!

Prøv i dag!

 • Motta bud fra ferdighetsrike frilansere innen minutter.
 • Se frilansernes profiler og rangeringer, og chat med de som interesserer deg.
 • Med kun 3 %* kommisjonsgebyr, kan frilanseren begynne å jobbe for deg i dag.
 • Betal frilanseren når du er 100% fornøyd.

* Minstegebyrer gjelder.

 1. Hva trenger du gjort?
  1. Hvorfor ikke opprette en designkonkurranse?

   Få ditt perfekte resultat eller garantert pengene tilbake! Start en konkurranse, se hundrevis av bidrag og betal for det bidraget du liker.

 2. Fortell oss mer om prosjektet.
  1. Foreslåtte ferdigheter (legg til 5 til)
  2. En god prosjektbeskrivelse inkluderer litt om deg selv, detaljer om hva du ønsker å utrette, og eventuelle avgjørelser du allerede har gjort om prosjektet. Om det er ting du er usikker på trenger du ikke bekymre deg, frilanserne vil kunne fylle inn de blanke feltene.
  3. Advarsel om "omtale" prosjekter.

   Prosjekter som er laget for å skape uredelige eller falske omtaler er strengt forbudt og er i strid med vilkårene våre. Å legge ut slike prosjekter vil resultere i at kontoen din blir suspendert eller avsluttet.

  4. Advarsel! Craigslist, Inc. har advart at enkelte brukere kanskje oppfordrer andre til å misbruke CraigslistsBruksvilkår. Denne meldingen vises basert på en liste av nøkkelord som Craigslist har gitt oss. Pass på at du ikke krenker Craigslists vilkår.

 3. Hvilket budsjett har du tenkt på?
  1. $ AUD
  2. $ AUD
 4. Få mest mulig ut av prosjektet! (Valgfritt)

  Suksesspakke (Lagre 62%!)

  Vi satt sammen denne gruppen for å tiltrekke de beste frilanserne til ditt prosjekt. Gjør jobben din synlig, motta raskere svar innen 24 timer etter publisering, og få hjelp av våre rekrutteringstjeneste for å sikre at du får det beste resultatet fra prosjektet ditt.

  Ekspert hjelper med å finne en frilanser

  Vår rekrutterings-tjeneste sikrer at dine prosjekter oppnår de beste resultatene Våre rekrutterere går personlig gjennom dine tilbud, og sparer deg tiden det tar å gå gjennom frilansere. La oss finne den rette personen til jobben.

  Kom i gang raskere

  Jeg ønsker at mitt prosjekt merkes som et haste-prosjekt. Få raskere respons fra frilansere som vil starte arbeidet innen 24 timer!

  Hold prosjektdetaljer privat

  Jeg ønsker å skjule prosjektdetaljene fra søkemotorer og ikke-innloggede brukere. Denne funksjonen er anbefalt for prosjekter hvor konfidensialitet er nødvendig.

  Taushetspliktavtale

  Frilansere må signere en Taushetspliktavtale når de arbeider på prosjektet ditt. Frilansere sier seg enige i å holde detaljer diskutert via private meldinger og filer konfidensielle.

  Skjul buddetaljer

  Jeg ønsker at alle bud blir forseglet, slik at frilanserne ikke kan se hva andre byr. Dette vil føre til bud av høyere kvalitet og med høyere nøyaktighet.
  Dette prosjektet er for å ansette en fulltids- eller kommisjonsbasert stilling (f.eks. salg), og du vil spare penger hvis du har løpende arbeid. Avgifter belastes bare hvis prosjektverdien overstiger $5000 USD.

  Overføringsavtale for intellektuell eiendom

  Ha klarhet og åpenhet i samarbeidet. Få frilanseren til å signere en Overføringsavtale for intellektuell eiendom (IP-avtale). Dette viser at alt arbeidet vil tilhøre deg.

Ved å klikke 'Legg ut prosjekt nå', indikerer du at du har lest og er enig i Brukervilkårene og personvern