Utfordringer

NASA Tournament Lab og Freelancer samarbeider for å hjelpe croudsorce løsninger for de mest komplekse problemene astronauter i banebrytende romutforskning møter Siden starten i 2015, har dette samarbeidet allerede løsninger fra 3D-verktøy for robotastronauter til mobil-apper for smartklokker til bruk for tidlogging og viktige stasjonsoppdateringer.

I det siste settet med utfordringer, vil vi designe en robotarm for Astrobee, neste generasjon frittflyvende roboter ved den internasjonale romstasjonen. Bli med i dag og hjelp NASA presse grensene til menneskets fantasi og innovasjon.

NASA Robot Arm Illustration
NASA Challenge Phases Illustration

Faser

Den robotiske armen

Planlegg for hvordan den robotiske armen vil bli bygget. Deltakere vil bli forhåndsvalgt på grunnlag av egnethet til oppgven ved å fylle ut et spørreskjema og deretter bli ansatt for å legge planer for armen.

Bygging av robotarm

Så snart planene er klare, vil konkurranseutfordringer bli lagt ut. Frilansere vil kunne delta for å skape de beste designene for alle de individuelle delene nødvendig for å bygge armen.

Media

Lær mer om frittflyvende roboter slik som SPHERES og Robonaut, samt om deres rolle i romutforskning i det uendelige verdensrommet. Mer innhold vil bli lagt etterhvert som utfordringer blir fullført, så stikk innom igjen snart!

Technical Drawing of the NASA Astrobee

Astrobee Utfordringer

NASA designer toppmoderne robotassistanse for å hjelpe astronautene på den internasjonale romstasjonen (ISS). 'Assistenten' vil fly rundt på innsiden av romstasjonen, feste seg til et veggfeste ("rekkverk"), og orientere kameraet sitt som angitt. NASA har allerede designet den frittflygende delen, med navnet Astrobee, og de ser nå etter frilansere for å utvikle løsninger for tilbehør og robotarm.

De neste måneden vil ~$25,000 deles ut i et titalls konkurranser med enkeltpremier på mellom $250 til $5000. Hver konkurranse vil ha mål om utvikling av løsninger for spesifikke (av og til overlappende) deler av den festede armen. Hver konkurranse vil ha spesifikke krav, men du kan velge å delta i så mange konkurranser du vil. De vinnende løsningene kan inkorporeres i robotarmen og benyttes med Astrobee i fremtiden.

Om du ønsker å konkurrere i Astrobee-utfordringene, må du først fullføre denne registreringsundersøkelse. Det tar ikke mer enn 20 minutter. Ved å fullføre undersøkelsen låses alle utfordringer opp (du trenger kun å registrere deg én gang). Ved fullføring får du også mulighet til å vinne et NASA turneringslab-merk fra den internasjonale romstasjonen!

Technical Drawing of the NASA Astrobee

14 Astrobee Utfordringer å fullføre

2 aktive, 3 kommende

Du er ett steg unna å låse opp NASAs Astrobee-utfordringer. Du må svare på denne undersøkelsen før du kan se konkurransedetaljene. Det tar deg ikke mer enn 20 minutter. Få muligheten til å vinne et merke som har vært på den internasjonale romstasjonen kun ved å fullføre undersøkelsen.

Application Challenges

Fullført
Å få oppdateringer i samtid, og å kunne spore tiden din, er virksomhetskritisk om bord på International Space Station. Våre frilansere utviklet smartwatch-konsepter og applikasjoner slik at astronautene kan holde ISS i gang til en hver tid.

Robonaut-utfordringer

Fullført
Møt Robonaut R2, humanoid roboten som tar de farligste oppgavene i rommet. For disse utfordringene har frilansere skapt 3D-modeller av verktøy R2 bruker for å holde ISS-astronauter trygge.
Technical Drawing of Robonaut

Robotic Arm Architecture

Fullført
I en tidligere utfordring valgte NASA 30 frilansere for å komme med planer for Astrobees robotarm. Disse innsendelsene har resulterte i designet på konkurransen som nå er åpen over sommeren.

Merkevarebygging-utfordringer

Fullført
På innsiden av NASA er det mange tiltak og program for å forbedre utforsking av verdensrommet og livene til de involverte. For å hjelpe med å fremme dette målet, har våre frilansere forbedret merking av logoer, trofeer og bannere brukt hos NASA.
Technical Drawing of the NASA Astrobee

Legg ut en konkurranse som nasa

Legg ut en konkurranse

Det er enkelt å legge ut en konkurranse - skriv ideen din, velg et budsjett og publiser - det er så enkelt!

Få mange bidrag

Du mottar mange bidrag fra våre frilansere, som gir deg mange alternativer å velge mellom.

Utnevn en vinner

Ranger bidragene, gi tilbakemeldinger, og premier det bidraget du liker best.

Legg ut en konkurranse