Iphone app development jobber

Filter

Mine tidligere søk
Filtrer etter:
Budsjett
til
til
til
Skriv
Ferdigheter
Språk
  Jobbstatus
  5,000 iphone app development jobber funnet, priser i USD

  iPhone/iPad App iPhone og iPad Jeg trenger den designet og bygget Hei-jeg trenger hjelp med å få laget en app .Jeg har ideen og hvordan den skal være ferdig forklart. Trenger bare noen som kan virkeliggjøre min ide til en ordentlig fungerende app. Trenger også hjelp til p legge den ut på Applestore og android googleplay butikk. Mvh Hodan

  $541 (Avg Bid)
  $541 Snitt bud
  5 bud
  Mobile development Avsluttet left

  iPhone/iPad App iPhone og iPad Jeg trenger den designet og bygget Hei-jeg trenger hjelp med å få laget en app .Jeg har ideen og hvordan den skal være ferdig forklart. Trenger bare noen som kan virkeliggjøre min ide til en ordentlig fungerende app. Trenger også hjelp til p legge den ut på Applestore og android googleplay butikk. Mvh Hodan

  $555 (Avg Bid)
  $555 Snitt bud
  2 bud

  app project. app project. app project

  $1403 (Avg Bid)
  $1403 Snitt bud
  20 bud

  Priskalkulator for å beregne pris basert på pickup-point i kombinasjon med km. Enkel skisse oversendes for vurdering ved henvendelse. Settingsside hvor brukeren skal kunne legge inn: Currency, km/miles, pickup-pris og km-pris. Prioritert først (1. os, 2. android).

  $163 (Avg Bid)
  $163 Snitt bud
  3 bud
  Mobile development Avsluttet left

  iPhone/iPad App iPhone og iPad Jeg trenger den designet og bygget Heter Aleksander Bårtvedt og er 19 år gammel. Ser etter en sokkan hjelpe meg å programmere og få til en App hvor man har oversikt over bensin og diesel prisene i Hordaland Fylke. Denne appen må ha en GPS som kan vise distansen til den billigste, eventuelle bompenge avgifter og den nærmeste. Om den slår igjennom ønsker jeg å satse i større deler av Norge.

  $149 (Avg Bid)
  $149 Snitt bud
  1 bud
  Web development Avsluttet left

  Jeg trenger en ny nettside Design å bygg den Nettbutikk Nettbutikk med salg av HiFi med mellom 500 og 1000 produkter

  $672 (Avg Bid)
  $672 Snitt bud
  3 bud
  Mobile development Avsluttet left

  iPhone/iPad App iPhone og iPad Jeg trenger den designet og bygget Detter er en app som skal kunne synke mellom android og iOS. Og kommer til å være en underholdningsapp for alle aldere, og kommer til å bli veldig populær! Budsjettet er ikke bestemt, men setter det så lavt som går, så kan det diskuteres med den som er interessert i å hjelpe meg!

  $292 (Avg Bid)
  $292 Snitt bud
  7 bud
  Mobile development Avsluttet left

  iPhone/iPad App Kun iPhone Jeg trenger den designet og bygget Jeg ser etter noen som kan utvikle app til IOS innen kamera/bilde fra en idè jeg som privat person har. Det er viktig at utvikleren har god kunnskap om dette og at han/ hun kan hjelpe til med å sette opp appen, samt følge retningslinjer innen lover og opplegging til AppStore! Personen må også kunne rådgive i forhold til hvordan man kan tjene penger via appen og brukervennlighet. utvikler har taushetsplikt! Pris kan diskuteres

  $142 - $427
  $142 - $427
  0 bud

  Appen skal forenkle og reservere "kunder" mot callsentres ringesystemer. Slik at de ikke trenger å bli nedringt eller plaget av telefonselgere. Ideen er at med å operere mot de ulike programmene callsentre bruke så har man anledning til å sørge for at reservasjonen ligger i systemet, noe som er så og si umulig å oppheve.

  $3934 (Avg Bid)
  $3934 Snitt bud
  11 bud
  Mobile development Avsluttet left

  Mobilnettside (Kun for mobil) Jeg trenger den designet og bygget

  $30194 (Avg Bid)
  $30194 Snitt bud
  5 bud

  Ønsker å utvikle en app for det norske markedet. Appen skal ha en enkel db med registerte brukere. Man skal kunne søke basert på geografi og noen andre gitte kritterier. Dette søket skal ende i et resultat på hva brukeren ønsker.

  $651 (Avg Bid)
  $651 Snitt bud
  13 bud

  Hei toxsltech, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $222 (Avg Bid)
  $222 Snitt bud
  5 bud

  Hei toxsltech, jeg har lagt merke til profilen din og vil tilby deg prosjektet mitt. Vi kan diskutere detaljene over chat.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Snitt bud
  1 bud

  Ferdigstillelse av allerede opprettet applikasjon laget via Appery.io. Jeg trenger hjelp til fratrekk og tilføring av mengde i database og push notifications. Design og funksjoner er opprettet, så jobben vil innebære egenskapene ovenfor samt en ferdigstillelse av applikasjonen.

  $620 (Avg Bid)
  $620 Snitt bud
  2 bud

  Utvikle en enkel IOS app med kun 3 sider.

  $211 (Avg Bid)
  $211 Snitt bud
  1 bud

  Har en ide som går ut på å utvikle en app. Videre informasjon vil forekomme. Som man kan se, er budsjettet veldig lite. Tankene mine går ut på at denne appen straks den er ferdig utviklet, vil ekspandere fortløpende. Nyere inntekter vil da bli diskutert og tildelt apputvikler etter avtale.

  $245 (Avg Bid)
  $245 Snitt bud
  6 bud

  Jeg ønsker å få laget en app som kan bistå lagledere på aldersbestemte lag i fotball (forsåvidt alle lagidretter) og bidra til at alle spillere på laget får like mye spilletid, samtidig som en ivaretar en jevnspilt kamp. Det er mye diskusjoner rundt spilletid, topping og innbytter. I stor grad er dette drevet av ambisiøse foreldre. Appen skal bidra til at flere barn kan ha det moro med lagspill i henhold til ambisjonen i Norges Fotballforbund og Norges Idrettsforbund. Jeg har klare tanker om hva appen skal gjøre og tror dette kan være en nyttig app med et stort antall potensielle bruker både i Norge og resten av verden.

  $1002 (Avg Bid)
  $1002 Snitt bud
  9 bud

  jeg vil lage en app som handler om mat, jeg vil at man skal kunne skrive hva man har i kjøleskap og ut av hva man skriver få opp oppskrifter med retter man kan lage,slikk at man kaster minst mulig mat, og man for mest mulig ut av de varen man kjøper. men jeg har kun ideen , og jeg trenger hjelp med det jeg vil selvfølgelig kunne ta betalt for at folk skal bruke appen.

  $591 (Avg Bid)
  $591 Snitt bud
  5 bud

  hei:) jeg trenger hjelp til å lage ett spill som kan legges ut på app store, det jeg tenker på er ett krigsspill, der hver person må bygge opp sine baser, og tropper, samt bygge ting inne i basen.( kan være alt fra sykehus til radarstajon osv) helst ett online spill. personer kan spille alene, men må også kunne lage egne alianser i spille, og joine. etterhvert når person bygger ting så får han xp poeng og ranks, det hele handler om å bygge seg stor. spille vil være gratis, men person kan kjøpe f eks gull for å øke hastigheter på byggninger, tropper, forskning. ideene er mange og du kan bruke dine egenskaper, og komme med egene ideer for å skape ett bra spill. mvh Raymond L

  $764 (Avg Bid)
  Viktig
  $764 Snitt bud
  3 bud

  Lage et spill. Kombinasjon av snapchat og drawsomthing. Du tar et bilde og skriver hva det er. Sender det til en venn og den personen får et svart bilde delt opp i 9 ruter og mulighet til å skrive hva det er med x antall bokstaver tilgjengelig. Til flere ruter personen velger å ta vekk for å vise bilde får den personen minus poeng av toltalt 9 poeng.

  $147 (Avg Bid)
  $147 Snitt bud
  1 bud

  Kamera applikasjon. Veldig likt standard kamera, men med en tilleggsfunksjon.

  $2346 (Avg Bid)
  $2346 Snitt bud
  11 bud

  Jeg ønsker å få en pris, kostnadsfritt, på følgende: 1 app som skal få barn til å øve mer på sine instrumenter. Jeg tenker at app skal registrere lyd på tid og deretter premie. Feks etter 15minutter så blir det fyrverkeri e,l. som premie. Øvelsestiden skal økes med 5 minutter opp til 60 minutter for å oppnå den største prisen

  $507 (Avg Bid)
  $507 Snitt bud
  6 bud
  Programmering av App Avsluttet left

  Vi holder på å utvikle en ny app for iPhone/smarttelefoner, og trenger hjelp med programmeringen.

  $178 (Avg Bid)
  $178 Snitt bud
  3 bud

  Jeg vil lage en app som er en mix av Snapchat og Telegram Messenger. Slik at alle kan sende bilder og skrive til hverandre inne på appen og vite at ingen noen gang kan se bildene eller hva som blir skrevet i ettertid! Ingen betingelser eller noe for å bruke appen, alt blir slettet fra databasen med engang den man sender til har sett det.

  $433 (Avg Bid)
  $433 Snitt bud
  1 bud

  Jeg ønsker en utvikler som kan programmere en app på både IOS (Iphone) og på Android. Appen skal være en app som kan vise hvor i verden dine venner befinner og skal ha ulike filtre.

  $263 (Avg Bid)
  $263 Snitt bud
  1 bud

  Ønsker hjelp til å få laget en applikasjon for trenere i håndball. Dette skal inneholde korte videoer som viser forslag på øvelser. Dette skal tilpasses ulike årsklasser. Treneren kan også lage en egen øvelsesoversikt for en treningsøkt.

  $336 (Avg Bid)
  $336 Snitt bud
  6 bud

  Vi vil lage en app som, uten å forklare konseptet 100%, kan; - lagre bilder i skyen - ha vennenettverk (koblet til Facebook) sånn at man kan tagge hverandre - ha tilgang til bildene gjennom et "arkiv" hvor bildene automatisk blir tilgjengelige på spesifikke tidspunkt

  $1083 (Avg Bid)
  $1083 Snitt bud
  2 bud

  siden sky-walker board er veldig berømt akkurat nå i denne perioden , tenker jeg på en sky walker spill , hvor det kan være sky walker board race and skills making som kan tjene coins på det også bruke på å kjøpe eller pimpe brette sitt eller kjøpe ekstra powers eller slags våpen som kan få andre spiller ut av banen. Det skal være mulig å velge om det skal være GuttJente , klær , tatoveringer , alder , hudfarge .Det skal være forskjellige steder for å race , for eks. Miami .og mange berømte byer eller kule garasjeplaser eller ghetto. Når man når nivå 5 da kan man race online mot andre spillere ( venner , fremmende ) Jeg har fantasert om det siden jeg ...

  $1369 (Avg Bid)
  Viktig
  $1369 Snitt bud
  4 bud

  Jeg vil lage en app. Det skal være slik at alle utesteder i området du befinner seg skal dukke opp. Skal du på en uteplass kan du "sjekke" inn. Dermed kan du kommunisere med andre som skal der og kanskje bli kjent før dere møtes. En lager sine egne profiler og kommuniserer via dette. stedstjenester må være aktivert.

  $516 (Avg Bid)
  $516 Snitt bud
  6 bud

  Skal lage en iPad/iPhone app. Mer info kan oppgis ved nærmere avtale. En non-disclosure agreement må skrives under ved inngåelse av avtale.

  $250 (Avg Bid)
  $250 Snitt bud
  2 bud

  Odds tips app for fotball. En app hvor all informasjon du trenger til å sette et sikkert bett. Alt fra statistikk til ekspert tips er samlet på et sted. Med et enkelt oppsett og få taste-trykk skal man kunne tilegne seg informasjon raskere enn noensinne. Med andre ord slipper man å gå gjennom flere ti-talls nettsider for å finne ut av hvem som er skadet, tidligere resultater og begrunnelser for hvem som vinner eller ikke etc.

  $3445 (Avg Bid)
  $3445 Snitt bud
  7 bud

  <-- gone. If anyone can send me the IOS sdk. Thanks

  $16 (Avg Bid)
  $16 Snitt bud
  3 bud

  skrive en app ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  $199 (Avg Bid)
  $199 Snitt bud
  2 bud

  Jeg å lansere en Ny App for Apple Watch. Denne skal fungere slik som en pulsmåler akkurat som andre pulsklokker. Apple Watch har idag allerede denne "puls måler effekten" , men den oppdaterer seg ikke jevnlig og man må vente opptil 1minutt hver gang man vil sjekke pulsen. Så det jeg vil lansere er en App for Apple Watch som oppdaterer pulsen jevnlig og hvor du kan se hvor mange kalorier du har forbrent og hvor langt du har løpt osv. Pulsen bør Gjerne oppdateres hvert 5-10 sekund.

  $1141 (Avg Bid)
  $1141 Snitt bud
  3 bud

  Ønsker å utvikle en app der man kan que musikk på tvers av programmer. La oss si du hører på sanger fra Spotify, så ønsker man også å tilføye en sang fra Soundcloud, kanskje også fra Itunes. Nå må man bytte program manuelt for og evt bytte sang. Derfor ønsker jeg å få utviklet en app der det går an og automatisk stoppe og starte sanger på tvers av programmene. Eksempel: Sang 1 - Spotify Sang 2 - Spotify Sang 3 - Soundcoud Sang 4 - Itunes Sang 5 - Spotify Mitt mål er å få denne spillelisten til å spille av sangene automatisk, uten å måtte manuelt bytte programmer.

  $661 (Avg Bid)
  $661 Snitt bud
  4 bud

  Jeg trenger et spill som handler om nordlys.(nothern lights) spillet skal i utgangspunktet vise til hvordan nordlyset blir til, utvikler seg og beveger seg. bruker skal kunne selv laget et nordlys ved og blande stoffene/gassene sammen. men også skal bruker kunne se på et kart hvor det er størst sjanse for å se nordlyset. jeg vil ha en åpningen av app skal vises til en skyfri himmel av stjerner slik stjernehimmelen er i dag. bruker, blander stoffene på den skyfrie himmelen og får frem nordlyset i forskjellig skarpheter. bruker skal kunne lagre bilde, video og se det fantastiske nordlyset.

  $29 - $244
  $29 - $244
  0 bud

  Her er det meningen at jeg skal få til en liten etterligning av "Grusomme meg" spillet, der du spiller deg gjennom forskjellige artige baner med disse små fantastiske figurene kalt " Minions" Opplegget mitt er å lage mitt helt eget spill, der jeg ikke nærmere sagt "hermer" etter produksjonen til "Grusomme meg" men heller lager ett litt lettere spill for barn i en alder av 5-10 år. For hele poenget mitt med å få skape ett slikt spill er at det skal bli mer barnevennlig for brukere i barneskolealder. Det er det samme konseptet, men litt lettere måter og forstå spillet på. Veldig lite tekst, men helst noe der barna selv kan lære seg og forstå konseptet med spillet. Jeg &osla...

  $2386 (Avg Bid)
  $2386 Snitt bud
  5 bud

  jeg vil lage en alarm app. jeg vil lage denne appen egentlig fordi jeg savner en sånn type alarm app. det vil først og fremst hjelpe meg .. og jeg vet at når det kan hjelpe meg så vil det garantert hjelpe andre også.

  $234 (Avg Bid)
  $234 Snitt bud
  3 bud

  Det skall vara en applikation som skriver manuellt kvitto

  $299 (Avg Bid)
  $299 Snitt bud
  2 bud

  I need one freelancer and advertiser to give 50.000 clicks on a website that I provide when the work is given. Criterias: - 50.000 clicks on the provided link in ONE week - atleast 3 who completely buys the item The item is an Iphone 5s refurbished.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Snitt bud
  1 bud

  Jeg trenger en som kan skaffe 50000 klikk på en nettside i løpet av en uke. Det MÅ oppstå minimum 3 fullførte kjøp for at det er godkjent! Nettsiden er til et kjøp av en Iphone 5s telefon.

  $50 (Avg Bid)
  $50 Snitt bud
  1 bud

  Simple Iphone & Andriod App No freshers , I'm looking for Experienced developers

  $960 (Avg Bid)
  $960 Snitt bud
  4 bud

  Det skal lages en app til vårt nettbaserte HMS-system. Systemet er skrevet i klassisk ASP med en SQL-database i bunnen. Det må lages et api mot systemet. Appen skal ta bilder og legge dem på prosjekter inne i systemet. Man skal også kunne registrere avvik med den. Designet skal være enkelt og ren, i stil med vår logo, og våre farger.

  $4050 (Avg Bid)
  $4050 Snitt bud
  20 bud

  Jeg trenger ideer til en iphone applikasjon som i tillegg skal utvikles. Ikke stort. En liten praktisk applikasjon som kan hjelpe en hver person i hverdagslivet.

  $17 - $142
  $17 - $142
  0 bud

  Ute etter en utvikler som kan ordne bruker login via facebook, stedstjenester (kart med radius) chatsystem mellom brukere. Norsk

  $2567 (Avg Bid)
  $2567 Snitt bud
  12 bud

  En applikasjon som kan bruke stedstjenester, bruker login via facebook etc.

  $2909 (Avg Bid)
  $2909 Snitt bud
  7 bud

  Jeg har en idè om en app jeg ønsker å utvikle. Jeg mener selv at app ideen har et stort potensiale. Jeg har derfor behov for å komme i kontakt med en flink programmerer som eventuelt kan hjelpe meg. Jeg har ingen erfaring med programmering, dermed er det vanskelig for meg å si hvor omfattende arbeidet blir. Men det jeg kan si er at appen vil være en omfattende quiz app, med flere funksjoner. Med fare for å miste ideen min til noen andre, vil jeg ikke gå mer inn på det her.

  $2559 (Avg Bid)
  $2559 Snitt bud
  4 bud

  Jeg trenger en som kan utvikle en kombinert spill og treningsapp. Man skal kunne tjene poeng ved å gjennomføre treningsøkter (irl) for å kjøpe div utstyr i spillet, for å nå nye nivå. Den skal kunne koples mot Spotify og div sosiale medier, visa og PayPal betalingsløsninger. Vil ikke avsløre mer enn nødvendig. Søker en som har kunnskap om hvordan man lager apper både for iphone og Android. Er du interessert i trening, er det en fordel, men ingen krav. Betalingen vil være et engangsbeløp og x-prosent av salg I appen. Interesserte bes sende en mail med kontaktinfo. Tar første dialog via mail og tar videre kontakt, helst via Skype eller pr telefon.

  $226 (Avg Bid)
  $226 Snitt bud
  2 bud

  App for dogdog54.App for dogdog54.App for dogdog54.App for dogdog54.App for dogdog54.App for dogdog54.App for dogdog54.App for dogdog54.App for dogdog54.App for dogdog54.App for dogdog54.App for dogdog54.App for dogdog54.

  $652 (Avg Bid)
  $652 Snitt bud
  3 bud
  Iphone App Avsluttet left

  Restaurant app Restaurant app Restaurant app

  $1900 (Avg Bid)
  $1900 Snitt bud
  1 bud