Filter

Mine tidligere søk
Filtrer etter:
Budsjett
til
til
til
Skriv
Ferdigheter
Språk
  Jobbstatus
  161,539 ie8 og joomla jobber funnet, priser i USD

  Vi ønsker å få en ny nettside med en god mobil løsning og laget på en plattform som er enkel å redigere på. I dag har vi benyttet Wix plattform, men også bytte til webflow er aktuelt. link til nettside

  $2070 (Avg Bid)
  $2070 Snitt bud
  28 bud

  Vi er et digitalt markedsføring firma kalt Tenki. Vi ser etter en som har erfaring med å opprette og styre Facebook annonser for bedrifter innen hjemmeservice bransjen (Malere, gulvleggere, taktekkere, renovasjon osv). Du skal lage kampanjer, styre og tilpasse disse kampanjene. Ta kontakt for mer informasjon om du er interessert!

  $910 (Avg Bid)
  $910 Snitt bud
  12 bud

  ...bruker tegn fra norsk tegnspråk for å lette kommunikasjonen mellom voksne og små barn. Jeg trenger en artist som kan levere klare, tydelige og engasjerende stemmeovers for disse videoene. Ditt arbeid vil være en viktig del av det pedagogiske innholdet, så det er viktig at du har evnen til å formidle informasjon på en forståelig og tiltalende måte. Jeg vil gi deg manusene, og jeg forventer at du vil levere ferdige, redigerte stemmeoverfiler. Det er totalt 15-20 videoer, hver på rundt 1-5 minutter. Jeg er fleksibel når det gjelder tidsplanen, men jeg vil gjerne ha alle stemmeovers innen en måned. Krav: - Du må snakke flytende norsk, helst bokmål - Du må ha erfarin...

  $27 (Avg Bid)
  $27 Snitt bud
  3 bud

  Trenger å finne en agent eller en fabrikk som kan stå ansvarlig for bestillingene på nettsiden min. Nettsiden min er en bil-styling side til diverse merker som BMW, Tesla, Audi, Mercedes. Trenger å ha et bredt sortiment av forskjellig utstyr og styling. Leter etter noen som kan tilby: * Tilpasset logo/merkenavn på produkter og/eller pakke. * Raske fraktmuligheter worldwide med sporing * Kvalitetskontroll * God kommunikasjon * Dropshipping, ikke forhåndsbetaling av bulk til for eksempel lager. Om dette er noe du kan hjelpe til med/ tilby, vennligst send meg en melding. Mvh

  $66 (Avg Bid)
  $66 Snitt bud
  3 bud

  Er i oppstartsfasen av en universal nettbut...lite om HTML/CSS/etc. Viktig at det er brukervennlig CMS slik at jeg kan endre på layout/design, legge til og fjerne produkter osv. Bruker Shopify som plattform. Har anbud ute på flere freelancer nettsider som Upwork, Fiverr osv. Så legger ut her kun for å se prissammenligninger og hvor bred ekspertise det er å skille mellom. Ønsker en fastpris og vi blir enige om tidsramme samt hva som skal bli gjort så vi begge er fornøyde og unngår misforståelser. Kan fint komme på Zoom/Skype/andre steder hvor vi kan ha en samtale, da dette er lettere å forstå enn kun over meldinger. Snakker norsk (morsmål) og engelsk, men forstår...

  $195 (Avg Bid)
  $195 Snitt bud
  11 bud
  Shopify-ekspert Avsluttet left

  Hei, vi har en nettbutikk som heter og har pr i dag en person som jobber med den i ny og ned. Vi ser behovet for å få inn en ny person og søker derfor en fleksibel og dyktig person som kan hjelpe oss å gjøre det vi trenger i vår Shopify-butikk. Oppdraget vil variere, med noen store behov, og noen små. Man må kunne Liquid.

  $36 / hr (Avg Bid)
  $36 / hr Snitt bud
  7 bud

  Hei, vi er selskapet fra Litauen som har erfaring i Norges marked og søker for mer kunder i Norge. Derfor vi trenger noen for å jobber med salg av våre muligheter. Vi er interesserte i : fasader prosjekter vinduerdører prosjekter stål rekkverk prosjekter Vi tilbyr prosent avtale fra salgs. Hvis noen er interesserte vi kommer med alt informasjon.

  $3233 - $5388
  $3233 - $5388
  0 bud
  Boligleier/utleier Avsluttet left

  Hei- Trenger tips og hvem kan lage leads/salg for oss ? Det er snakk om to forskjellige leads. Ene er å hente inn leietagere til våre kunder. Andre er å hente inn utleiere med deres boliger. Også trenger vi et system/hub som fanger opp alle klienter vi får inn, leietagere og utleiere. Disse må kategoriseres og lagres inn i et system vi må få kjøpt.

  $500 (Avg Bid)
  $500 Snitt bud
  4 bud

  Trenger hjelp til å oversette 2 pdf filer. Oppsettet må være identisk til hvordan det er nå, og oversettelsen nøyaktig, ettersom det handler om brannsikkerhet.

  $269 (Avg Bid)
  $269 Snitt bud
  28 bud
  SEO optimalsering Avsluttet left

  formidling av hytte utleie. vi trenger gode ads, content marketing og SEO optimalisering.

  $3303 (Avg Bid)
  $3303 Snitt bud
  28 bud
  Redesigne flow chart Avsluttet left

  Har lagd flyt skjema i Google for funksjonalitet i App. Skulle redesignet og gjort den penere og symmetrisk over det hele

  $26 (Avg Bid)
  $26 Snitt bud
  41 bud

  Trenger en som kan være kommunikasjonsansvarlig i bedriften. Vi er et norsk IT selskap som jobber med masse utenlandske utviklere og designere. Vi trenger en som kan hjelpe oss med å skrive tekster. Dette gjelder copywriting, sende kalde e poster, skrive blogg, hjelpe med tekst på markedsføring materiale, snakke med kunder og presentere bedriften med riktig norsk. Det beste er om en som jobber med oss har erfaring med ui/ux eller programvareutvikling.

  $15 - $25 / hr
  $15 - $25 / hr
  0 bud

  Jeg trenger et script som kan utføre diverse automatiske oppgaver som blant annet, 1. overvåking av domeneportefølje - Informere om enhver status endring. 2. Flytte domener til nye abonnenter. 3. Registrere nye domener. 4. Automatisk Whois og liste definert informasjon etc.. Dette er i grove trekk det jeg trenger. Jeg vet det finnes mange delte gratis script, det er helt ok for meg å bruke open source script, så lenge resultatet er velfungerende.

  $724 (Avg Bid)
  $724 Snitt bud
  16 bud

  Har et prosjekt. Vil lage en app for både ios og android. Dette vil være en marketplace app. For mer info vennligst ta kontakt. English: I have a project about mobile app industri. My plan is to create mobile app for IOS and Android. This will be like about marketplace. For more information please contact me.

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Snitt bud
  30 bud

  Hei! Jeg trenger en freelancer med erfaring innenfor facebook ads og generell digital markedsføring. Send meg en melding om dette høres interresant ut. Prisen kan diskuteres. (Rundt 5000 i mnd)

  $375 (Avg Bid)
  $375 Snitt bud
  4 bud

  ...designer og printer på oppdrag for forskjellige kunder. Bl.a de største har vi kaph entreprenør, MER energi, Rambøll og Kanalgården som kunder, i tillegg til mye enkeltoppdrag fra privatpersoner. Vi søker en 3D designer som kan jobbe for oss. Vi trenger en person som er løsningsorientert, lærevillig og flink med digitale programmer. Vi bruker hovedsakelig fusion 360, og litt blender. Per nå vil det ligge på ca. 3-4 oppdrag i måneden, men det ser ut til å bare øke i antall oppdrag som kommer. Dette er en gyllen mulighet til å bli med på noe spennende, annerledes og fremtidsrettet samtidig som det ligger gode penger i dette. Vi fokuserer på m...

  $21 / hr (Avg Bid)
  Lokal
  $21 / hr Snitt bud
  4 bud

  Jeg skal lage nettbasert ernæringsbedrift og trenger en fin logo som passer til. Bedriften heter Vares Nutrition. Jeg ønsker den enkel, muligens noe farge (lilla/blå toner).

  $52 (Avg Bid)
  $52 Snitt bud
  30 bud
  Bygge nettside Avsluttet left

  Vi trenger å designe ny nettside. Vi driver med webutvikling, grafisk design, annonsering, video og seo. vi trenger en nettside som ser proffesjonell ut design messig samtidig som den skal være informativ og selgende.

  $1001 (Avg Bid)
  $1001 Snitt bud
  13 bud

  Hei, jeg holder på med et prosjekt som handler om å lage et enklere grensesnitt for eldre mennesker slik at de kan bruke mobilbank app på mobilen. Det blir lettere også for dem å holde oversikt over deres økonomi og ta imot teknologi som de ikke har så kjennskap til. Jeg vil gjerne at prosjektet lages i figma eller Adobe xd så fort som mulig, helst ferdig iløpet av dagen idag eller imorgen på formiddagen. Prosjektet tar ikke mer enn 1-2 timer dersom du har kjennskap og erfaring med figma eller Adobe xd

  $115 (Avg Bid)
  $115 Snitt bud
  5 bud

  Trenger hjelp med å gjøre små endringer og klargjøre nettbutikk før lansering! Alt er på Wix

  $169 (Avg Bid)
  $169 Snitt bud
  14 bud

  Freewomen er et nytt nettsamfunn kun for kvinner. Jeg ønsker nå hjelp til å markedsføre dette i andre land. Det vil si ringe og ta kontakt med ulike medier som aviser, TV kanaler og radio for å lage en story eller et intervju om dette nettsamfunnet.

  $1125 (Avg Bid)
  $1125 Snitt bud
  3 bud

  Hei. Jeg trenger en som kan bygge en personlig nettside til meg med en blogg på. Sidene som jeg trenger er (Forsiden, Om Meg, og Kontakt Meg)

  $50 (Avg Bid)
  $50 Snitt bud
  1 bud

  Er du fra Norge? Er norsk morsmålet ditt? Da er dette jobben for deg! PowerLing søker etter norske personer for å delta i et enkelt tale-opptaks prosjekt. Du vil registrere deg med e-post, telefonnummer og en invitasjonskode. Deretter ber du om å motta et manus. Du blir oppringt og da skal du lese inn linjene som står i manuset. Dataene blir brukt til å trene opp tale-gjenkjennings software på norsk. Hvert script tar 20-25 minutter å fullføre, og betalingen er på 100kr per manus. Send gjerne en proposal om du er interessert!

  $25 (Avg Bid)
  $25 Snitt bud
  1 bud

  Spillutvikling med bruk av unity og C#. Vedkommende som tar jobben vil få en fast lønn de første 6 månedene etter spillet er lansert. Trenger noen dyktige i Unity & C#.

  $2041 (Avg Bid)
  $2041 Snitt bud
  6 bud

  Ønsker støtte til både strategi og administrasjon av facebook, instagram og potensielt google annonsering. Opprettelse og vedlikehold av annonser og kampanjer, testing og optimalisering med mål om økt markedsandel, økt salg og økt ROAS. Selskapet/produktene som skal markedsføres er www.sigbergaudio.no. Annonsering både på norsk og engelsk (hovedmålgruppe Norge + Skandinavia). Freelance/deltidsarbeid, gjerne kommunikasjon per chat. Ønsker noen med god kompetanse på annonseadministrasjon og annonseringsstrategi, A-B testing av annonser osv. Har du referansecaser / eksempler på hva du har gjort før er det en fordel. ___________________...

  $45 / hr (Avg Bid)
  $45 / hr Snitt bud
  14 bud

  Jeg søker en som kan hjelpe meg å realisere en et konsept innen videresalg av leads til bedrifter.. Primært ønsker jeg en webside med tidsriktig design og logo som generer forespørsler innen bygg og næring!

  $941 (Avg Bid)
  $941 Snitt bud
  6 bud
  Bygge nettbutikk Avsluttet left

  Hei, ønsker å bygge en nettside for salg av Hair Extension, Det skal være mulig å komme i kontakt med oss, bestille varer, kjøpe varer og en løsning som vi skal finne med utvikler om forsendelse og betalingsmetode

  $391 (Avg Bid)
  $391 Snitt bud
  6 bud
  Salg av smartprodukt Avsluttet left

  Vi har behov for en dyktig freelancer med erfaring innenfor b2b salg. Oppdraget baserer seg på salg av smartbryter til nye boligprosjekter og leverandører. Dette er et nytt og unikt produkt på markedet. Smartbryteren er en bryter kan brukes hjemme, på hytten og næringsbygg. Med denne bryteren kan man styre varme, lys og varmtvannstank kun ved å installere smartbrytere der man ha full kontroll gjennom en app.

  $3000 - $5000
  $3000 - $5000
  0 bud

  Setter opp en Shopify butikk som skal ha ca 100k produkter + varianter. Leverandør BigBuy har API rest løsninger, som kan brukes. Problemet med mange betalbare tjenester er begrensinger på antall produkter jeg kan overføre. Ønsker en sømløs flyt mellom leverandør og nettbutikken. kanskje dette kan gjøres gjennom google regneark eller lignende. Om det er mulig i denne sammenheng, ønskes ferdigstilling av nettbutikken.

  $237 (Avg Bid)
  $237 Snitt bud
  4 bud
  Truck Tracker Avsluttet left

  For spottere som vil se spesielle/vanlige lastebiler. Slik at de nå kan spore og se når de kommer forbi en plass de vil se lastebiler fra. Dette vil jeg annse for lastebil entusiaster Trenger hjelp tilnog lage en app

  $550 (Avg Bid)
  $550 Snitt bud
  1 bud

  Utleie av rom: Jeg ønsker å få hjelp med å få lagt ut på sosiale medier, utleie av behandlingsrom i min skjønnhets salong på Froger - Oslo. Trenger hjelp til å nå ut de rette terapeuter på de rette forum. Flere kunder: Ønsker også hjelp med markedsføring for å få inn flere trofaste kunder innen skjønnhetspleie til min klinikk. Ønsker priser og forslag på hvilke tiltak du/dere mener er best å fokuserer på og hva dette vil koste. Ønsker å få tilbud og priser.

  $101 (Avg Bid)
  $101 Snitt bud
  14 bud
  Reklamefilm Avsluttet left

  Videoproduksjon, film og etterarbeid av reklamefilm på omlag 40 - 60 sekunder for nytt produkt. Trenger 1 statist som blir filmet gjennom hele storyboarden. Skal filmes i Trondheim. Storyboard for alle scener blir levert ved valgt freelancer.

  $880 (Avg Bid)
  $880 Snitt bud
  9 bud

  Jeg trenger noen som følger opp noen "varme kunder" per mail og telefon - for å få avtalt møter. Det vil etterhvert også bli snakk om digital markedsføring og ansvar for sosiale medier (opplæring vil bli gitt). Du kan jobbe fra hvor som helst. Selskapet du vil jobbe for er __________________________________________________________ I need someone who follows up on some "warm customers" by email and phone - to arrange meetings. There will eventually also be talk of digital marketing and responsibility for social media (training will be provided). You can work from anywhere. The company you want to work for is

  $32 / hr (Avg Bid)
  $32 / hr Snitt bud
  4 bud
  Innholdsforfatter Avsluttet left

  AEO Media utvider og søker flere flinke innholdsforfattere. Du bør som et minimum ha kjennskap til Wordpress på forfatter-nivå, samt grunnleggende kunnskap om SEO og nøkkelord. Det er i tillegg et stort pluss om du har erfaring med innholdsproduksjon innenfor en eller flere av følgende kategorier: - Hjem og Hage - Kosthold - Trening I praksis ser vi for oss en løsning hvor du leverer et fast antall artikler per måned. Når det kommer til tema på artiklene vil du få en viss valgfrihet, og du kan gjerne velge gode temaer selv, gitt at du holder deg innenfor kategoriene vi har listet over. Vi hører fra deg!

  $49 (Avg Bid)
  $49 Snitt bud
  12 bud
  Hundelufting Avsluttet left

  Vi trenger noen som kan hjelpe til å gå turer i områdene i Oslo Vest. En som har ledig tid på dagtid mandag til fredag. Du nå være hundevant og like å være ute i allslags vær. Du kan jobbe 3-5 timer hver dag. Trenger hjelp fra september til og med desember. Mulig ennå lenger hvis det er ønskelig. Førerkort er ønskelig, men ikke et absolutt krav.

  $15 - $25 / hr
  $15 - $25 / hr
  0 bud

  Cool Commerce Group AS er et selskap som eier 4 nettbutikker. Nettbutikkene er - - og tanglow.no. Vi ser nå etter noen som kan styre SoMe (Instagram, Facebook og LinkedIn) på våre 4 nettbutikker. Rollen går ut på å planlegge [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

  $900 (Avg Bid)
  $900 Snitt bud
  7 bud

  Cool Commerce Group AS er et selskap som eier 4 nettbutikker. Nettbutikkene er - - og tanglow.no. Vi ser nå etter noen som kan styre SoMe (Instagram, Facebook og LinkedIn) på våre 4 nettbutikker. Rollen går ut på å planlegge [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

  $884 (Avg Bid)
  $884 Snitt bud
  6 bud

  ...Marin forsøpling og gruvedrift på havdypet - To foredrag og en politisk debatt - Plass: Totalt rundt 30stk. Vi ser for oss ca. 11 på "scenen" (9 politikere, 1 moderator og 1 tegnspråktolk) + ca. 20stk i publikum. - Budsjett: 6 000kr for streaming Andre event: - Sted: Spaces Calmeyer - 16. august 17:00-19:00 - Organisert av World Saving Hustle Oslo - Tema: Griseindustrien og hvalfangst i Norge - To foredrag og en politisk debatt - Plass: Totalt rundt 30stk. Vi ser for oss ca. 11 på "scenen" (9 politikere, 1 moderator og 1 tegnspråktolk) + ca. 20stk i publikum. - Budsjett: 6 000kr for streaming Tredje event: - Sted: Spaces Vaskerelven i Bergen og Spaces Calmeyer i Oslo - 17:00-20:0...

  $500 (Avg Bid)
  $500 Snitt bud
  2 bud

  Vi ønsker å få markedsført siden vår og få opp på google ads - vi ønsker å starte markedsføring av en side.

  $321 (Avg Bid)
  $321 Snitt bud
  12 bud
  Arbeidsrettside Avsluttet left

  Driver et advokatfirma og vil lage en ny side som gjelder arbeidsrett. Vi bistår både firmaer og private personer. Ønsker 1) en delikat forside 2.) 6-8 undersider om temaer 3) et kontaktskjema på første side - ønsker et moderne og delikat og brukervennlig design Law firm wants to create a new site that deals with employment law. We assist both companies and private individuals. Want 1) a delicate front page 2.) 6-8 subpages on themes 3) a contact form on the first page - want a modern and delicate and user-friendly design

  $2080 (Avg Bid)
  $2080 Snitt bud
  15 bud

  Hei, Vi holder på å migrere fra Mamut (desktop) og til Fiken. Vi ønsker å få overført ordre i Mamut-format inn til Fiken. Intranettet vårt generer ordre til en XML-fil (Mamut-format, GBAOX10), som vi ønsker å få kompatibelt med Fiken API. Kan noen bistå oss med dette? Utvikleren bør ha litt kjennskap med regnskapsprogrammer. Mvh, Daniel Moe

  $250 - $750
  $250 - $750
  0 bud
  Statistikk Avsluttet left

  Trenger en som kan programmere og en del om statistikk for å få analysert en spørreundersøkelse

  $20 (Avg Bid)
  $20 Snitt bud
  3 bud
  Rabalder - Webshop Avsluttet left

  Jeg ønsker å sette opp en enkel web-shop med noen få produkter. Ønsker ulike betalingsløsninger og pent design. Gjerne med bruk av Wordpress og Elementor, da det er softwaren jeg kjenner til fra før.

  $1142 (Avg Bid)
  $1142 Snitt bud
  21 bud

  Bra, vi er et spansk programvareselskap, og vi trenger en referanseperson i Norge. Vi leter etter en frilanser med en kommersiell profil og en spesialitet innen markedsføring. Kort sagt, vi må finne kunder i ulike byer i Norge. Provisjonene for den valgte personen vil være høye, men vi trenger spesialiserte mennesker. Hvis du er interessert og ønsker detaljert informasjon, ikke nøl med å kontakte oss. Jeg vil gjerne forklare deg hvordan vår plattform fungerer, hva er hensikten med stillingen og provisjonene som reklamene tar deg. Hilsener!

  $50 - $1000
  $50 - $1000
  0 bud
  HEXCasino online Avsluttet left

  Vi leter etter en kompetent og motivert forfatter med gode norskkunnskap for oversettelser og skriving av tekster.

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 bud

  Har overtatt en nettside som het...overtatt en nettside som heter www.kidsparadise.no. Mesteparten av produktene på denne siden skal fjernes og vi skal publisere 80 produkter. Disse 80 produktene er allerede publisert på som også er vår side. Så første del av jobben er å skrive produkttekster til alle produktene på www.drommerom.no. Her er noen retningslinjer for gode produkttekster: Ønsker minimum 300 ord pr tekst. Ikke kopiere fra andre produkttekster. Ønsker noen med erfaring og med SEO i tankene ved produksjon av tekster. Flott hvis erfaring med Woocommerce så kan produktene registreres også. Men dette er ikke et must. MÅ KUNNE NORSK og er ikke interessert i de som bruker googl...

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Snitt bud
  10 bud
  Logo og profilmanual Avsluttet left

  Studentparlamentet ...er viktig, valgoppslutningen ved vårens valg var kun på 18,98 prosent og vi håper å få denne opp til neste valg. Fadderuken ved Universitetet er en viktig arena for oss til å gi de nye studentene gode førsteinntrykk, og vi skulle gjerne oppgradert logo og profilmanual før denne tid. Brosjyrer, roll-ups, merch og diverse skal snart bestilles, da gjerne med den nye logoen. Vi ønsker altså en ny logo (vil beholde uglen, men gjerne i forskjellige fargekombinasjoner og nytt uttrykk), ny profilmanual med de ulike fargene som er brukt, nye fonter til tittel- og brødtekst. Her er link til nettsiden vår slik den er i dag, du finner logo og profilmanual ...

  $47 (Avg Bid)
  $47 Snitt bud
  19 bud

  Land er på 2000 kvm (sqm) og jeg trenger tegning på vei inn fra hovedvei til tomt. Ca 100 meter fra hovedvei til tomt.

  $295 (Avg Bid)
  $295 Snitt bud
  12 bud
  Utbedre nettside Avsluttet left

  Har en leverandør nettside som må oppdaters og endres litt på. Har noen feil i designet. Dette er Avada i wordpress.

  $38 (Avg Bid)
  $38 Snitt bud
  2 bud
  WHMCS API Invoice Avsluttet left

  Jeg ønsker å koble whmcs opp til mitt crm system som er PerfexCRM. Jeg ønsker at all fakturering og brukere skal bli automatisk opprettet fra whmcs til PerfexCRM og omvendt

  $228 (Avg Bid)
  $228 Snitt bud
  4 bud