Skreddersy din egen markedsføringskampanje for nett

Nå ut til ditt virtuelle publikum. Ifølge GE Capital Retail Bank gjør 81% av forbrukere research på nett før de gjør et kjøp.

Legg ut et prosjekt
Øvelse gjør mester

Tilpasser du nettsiden din for merkevarelojale kunder?

For å tilpasse innholdet ditt og gjøre kundene lojale til din merkevare, er det viktig å først utforme en skreddersydd digital markedsføringstrategi. Sørg for at kundene ikke går over til konkurransen ved å tilby personalisert og tilpasset innhold i dag.

Illustrasjon av markedsføringsmateriale
Illustrasjon av en byggekloss

Start fra begynnelsen

Skap en strategi for din bedrift. Uansett om du starter med grunnleggende innhold, eller om du skisserer en plan for sosiale media, er en dynamisk strategi for digital markedsføring viktig for å gjør deg mer synlig, og for å engasjere kunder og skape trafikk på dine sider.

Illustrasjon av dashbord-instrument

Optimaliser trafikk

Skap iøynefallende innhold som sender den rette meldingen din til dine kunder. Start med et engasjerende budskap, og bygg opp under dette med fordeler og hvilke verdier din bedrift kan tilby. Gjør potensielle kunder om til salg, og bygg tillit for å få kundene til å komme tilbake til deg.

Illustrasjon av en graf

Responder på nøkkelmålinger

Bruk Google Analytics for å se hvilke strategier som fungerer for å drive langsiktig vellykket markedsføring. Om du mottar mye trafikk fra en interaktiv side, kan det være smart å bruke denne metoden på flere av dine sider.

Øk trafikken med SEO

Visste du at gjennomsnittlig lengde på en nettside i Googles topp 10 resultater er minst 2,000 ord? I følge QuickSprout Statistics henger store mengder innhold direkte sammen med en høy plassering i søkeresultatene. Dette betyr at store mengder optimalisert innhold automatisk fører til mer trafikk til dine sider.

Illustrasjon av en graf

Forstå bedriften din

Markedsføring via sosiale media har åpnet nye muligheter for å forstå dine kunder. I følge Awareness Inc, måler ikke 53% av markedsførere på sosiale media sin suksess. Bruk en ekspert, og overvåk din poster på sosiale media for å bedre din markedsføring.

Illustrasjon av instrumentbord med grafer
Illustrasjon av en bærbar datamaskin

Legg ut et prosjekt

Finn en fantastisk internett-markedsfører både raskt og enkelt. Legg ut et prosjekt, og motta gratis kostnadsforslag fra de meste markedsførerne på kun få sekunder.

Illustrasjon av chattemeldinger

Samarbeid

Chat med eksperter innen markedsføring på nett om deres kostnadsforslag, og hør om deres tidligere prosjekter, før du ansetter dem på ditt prosjekt.

Illustrasjon av en medalje

Fornøydgaranti

Betal trygt med vårt enkle milepælsystem. Du frigir kun betalinger når du er 100% fornøyd med arbeide som har blitt utført.