Organiser bedriften din med en dataekspert

Henger du litt bakpå? Trenger du å få gjort analyser og dateregistrering, eller trenger du å oppdatere og konvertere filer? Ansett den rette personen for å hjelpe deg med å komme ajour.

Legg ut et prosjekt
Øk effektiviteten din

Bruk mindre tid på dataregistrering...

...Og få mer tid til å fokusere på det helhetlige bildet. Dataregistrering er mer enn bare klipp og lim. Du trenger noen med tid tilgjengelig, og med ferdigheter for å få jobben gjort riktig og raskt.

Illustrasjon av et skrivebord med en datamaskin og en åpen applikasjon

Behandling av skjemaer og dokumenter

Registrering av alt fra håndutfylte spørreundersøkelser, til fakturaer og forsikringspapirer kan ta lang tid, og det kan bli en dyr prosess. Du må hente ut den viktige informasjonen, digitalisere og behandle den, før du oppretter det hele i et passende format (f.eks. Excel, CSV, Word). Så om du bruker alt for mye tid på å behandle dine data manuelt, kan det være på tide å ansette en ekspert.

Direkte resultater på nett

Få dataregistrering gjort raskt og effektivt. En spesialist på dataregistrering kan oppdatere deg, og skaffe korrekt data fra omtrent hvor som helst i verden. Tilby dine folk med korrekt og oppdatert data, og gi bedriften din et fortrinn mot konkurrentene.*

Gode data legger grunnlaget for gode avgjørelser

Ikke gjør viktige avgjørelser basert på magefølelsen. Suksessfulle bedrifter benytter seg av nøyaktig og oppdatert informasjon for å legge gode strategier for fremtiden. I våre dager er avgjørelser basert på gode data veien til suksess.

Illustrasjon av en gammel datamaskin

Klar til å spare tid?

Å ansette en frilanser er et fantastisk alternativ til å ansette ekstra folk for deg som ikke har råd til å betale for fulltidsansatte. Start sparingen ved å finne en ekspert på dataregistrering i dag.

Illustrasjon av en klokke

Klar til å spare penger?

Det er mye billigere å ansette en frilanser enn å ansette noen på fulltid (for ikke å snakke om alle ekstrakostnader for ansatte). Du har kanskje ikke engang nok arbeid for en fulltidsansettelse.

Illustrasjon av en kvittering
Illustrasjon av en bærbar datamaskin

Legg ut et prosjekt

Kun du vet hva som er best for bedriften. Logg på bla gjennom katalogen av talentfulle frilansere som gjerne ønsker å gjøre dataregistrering for deg.

Illustrasjon av chattemeldinger

Samarbeid

Gå gjennom spesifikasjonene og gi tilbakemeldinger på samme sted. Du kan følge med frilanseren gjennom hele prosjektet, og gi tilbakemeldinger og kommentarer for å sørge for at du mottar det aller beste resultatet.

Illustrasjon av en medalje

Fornøydgaranti

Du er sjefen. Du frigir betalingen for dataregistreringen først når du er 100% fornøyd med resultatet. Når du er fornøyd og betaler vil du overta eierskapet av arbeidet.