Finn de beste skribentene for din bedrift

Enhver merkevare har en unik historie å fortelle. Gode skribenter gjør denne historien lettfattelig ved å fortelle historien med de rette ordene, og på en spennende måte som gjør leserne interesserte.

Legg ut et prosjekt

Kom i gang i dag

Gå aldri tom for ord

Tenk på skriveriene som det første håndtrykket mellom deg og de potensielle kundene. Møt dem med innhold som er optimert, ferskt og fanger oppmerksomheten deres!

Illustrasjon av motiverende bøker på en bokhylle.
Illustrasjon av en datamaskin.

Copywriting for nettsider

Aldri undervurder en godt skrevet nettside. Nettsiden kan tross alt være førsteinntrykket folk får av din bedrift. Godt skrevet innhold engasjerer leserne, uten å være for salgs-aktig.

Illustrasjon av Jorda.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Sørg for at potensielle kunder kan finne deg på nett. Å vises på første resultatside er ikke barnemat - det kreves faktisk avansert markedsstrategi for nett. Optimaliser innholdet på nettsiden din for å sikre at brukerne finner deg gjennom søkemotorer som Google.

Illustrasjon av en skrivende penn.

Markedsføring med innhold

Bloggposter, nettartikler, nyhetsbrev - publikumet ditt fortjener det aller beste innholdet! Omtal deres interesser, og inviter dem inn, med perfeksjonert skrevet innhold. 92%1 av bedrifter som blogger flere ganger om dagen har fått kunder via bloggen sin.

1Hubspot - 20 Fresh Stats About the State of Inbound Marketing in 2012

Nå kan bedriften din både se bra ut, og høres bra ut

Innen markedsføring kan måten du sier ting på skille deg ut fra konkurrentene. Ved å finne en god tone for kommunikasjon kan du formidle hva merkevaren din står får, merkevarens verdier, og du kan treffe noen viktige nerver hos de potensielle kundene. Dette kan være vanskelig, og derfor bør du ansette de beste skribentene for skrive historien om din bedrift.

Illustrasjon av en Freelanceravis.

Treff målgruppen din

Hvordan kan du nå ut til målgruppen din? Du må enkelt og greit skape innhold som tiltaler dem. Studier viser at 78%2 av kunder mener at bedrifter som tilbyr tilpasset innhold er interesserte i å bygge et godt forhold til kundene sine. Hva er tilpasset innhold? Det kan være blogger, artikler og nyhetsbrev som er skreddersydd for et spesifikt publikum.

Legg ut et prosjekt Ansett de beste skribentene 2Smart Bug Media - 26 Stats That Prove Content Marketing Increases Lead Generation, Sales, and ROI
Illustrasjon av en brosjyre om dessert.

...Og mens du utfører andre oppgaver

Alle sier at det tar mye tid å drive en bedrift. Når du ansetter en profesjonell skribent ansetter du ikke kun en person som kan sette sammen de perfekte setningene, du ansetter også en person som kan spare deg for mye dyrebar tid. Gode skribenter kan skrive fantastisk innhold, og de holder tidsfristene. Dette betyr at du endelig kan få tid og ro til å drikke morgenkaffen din.

Illustrasjon av en kaffekopp.

Uttalelser

"Freelancer har blitt et fantastisk verktøy for min bedrift etter at jeg skjønte hvordan det fungerer."

logicbz

Det er så enkelt som 1-2-3

Den perfekte skribenten er kun ett klikk unna

(Du trenger ingen synonymordbok.)

Legg ut et prosjekt

Legg ut et prosjekt

Kun du vet hva som er best for bedriften. Logg på og opprett et prosjekt, beskriv hva du trenger gjort, og hvordan du ønsker å få det utført.

Samarbeid

Godt samarbeid gir gode resultater. Du kan følge med frilanseren din hele veien gjennom prosjektet, og gi tilbakemeldinger og kommentarer underveis for å oppnå fantastiske resultater.

Fornøydgaranti

Du er sjefen. Du frigir betalingen for dataregistreringen først når du er 100% fornøyd med resultatet. Når du er fornøyd og betaler vil du overta eierskapet av arbeidet.