Utfordringer

NASA Tournament Lab og Freelancer samarbeider for å hjelpe croudsorce- løsninger for de mest komplekse problemene astronauter i banebrytende romutforskning møter. Siden starten i 2015, har dette samarbeidet allerede løsninger fra 3D-verktøy for robotastronauter til mobil-apper for smartklokker til bruk for timesporing og stasjonsoppdateringer.

I det siste settet med utfordringer, vil vi designe en robotarm for Astrobee, neste generasjon frittflyvende roboter ved den internasjonale romstasjonen. Bli med i dag og hjelp NASA presse grensene til menneskets fantasi og innovasjon.

NASA Robot Arm Illustration
Technical Drawing of the NASA Astrobee

Merkevarebygging-utfordringer

Pågår
Bli med å lage logoer, trofeer og bannere som brukes av de mange initiativtakerne og programmene drevet av NASA for å forbedre romreiser og livene til de som er involvert.
NASA Challenge Phases Illustration

Faser

Den robotiske armen

Planlegg for hvordan den robotiske armen vil bli bygget. Deltakere vil bli forhåndsvalgt på grunnlag av egnethet til oppgven ved å fylle ut et spørreskjema og deretter bli ansatt for å legge planer for armen.

Bygging av robotarm

Så snart planene er klare, vil konkurranseutfordringer bli lagt ut. Frilansere vil kunne delta for å skape de beste designene for alle de individuelle delene nødvendig for å bygge armen.

Technical Drawing of NASA Robotic Arm

Robotarm-arkitektur

Fullført
NASA har fullført utvelgelsen av 30 frilansere som nå vil bli gitt oppgaven å legge planer for Astrobees robotarm. Vennligst ta del i å gratulere dem nå som de starter på denne episke oppgaven!

Media

Lær mer om frittflyvende roboter slik som SPHERES og Robonaut, samt om deres rolle i romutforskning i uendelige verdensrommet. Mer innhold vil bli lagt til etterhvert som utfordringer blir fullført, så stikk innom igjen snart!

Technical Drawing of the NASA Astrobee

Merkevarebygging-utfordringer

Aktiv
  • Premie $1000

    3D-konsept av strålingsbeskyttelse

    Design en CAD-modell av tre konsepter for strålingsbeskyttelse for Mars Spacecraft.

Technical Drawing of Robonaut

Robotic Arm Architecture

Fullført
Forhåndsutvelgelsen av frilansere til å designe arkitekturen bak en robotisk arm er nå fullført. Vennligst ta del i å gratulere de 30 vinnerne som har blitt valgt.

Application Challenges

Fullført
Å få oppdateringer i samtid, og å kunne spore tiden din, er virksomhetskritisk om bord på International Space Station. Våre frilansere utviklet smartwatch-konsepter og applikasjoner slik at astronautene kan holde ISS i gang til en hver tid.

Robonaut-utfordringer

Fullført
Møt Robonaut R2, humanoid roboten som tar de farligste oppgavene i rommet. For disse utfordringene har frilansere skapt 3D-modeller av verktøy R2 bruker for å holde ISS-astronauter trygge.

Merkevarebygging-utfordringer

Fullført
På innsiden av NASA er det mange tiltak og program for å forbedre utforsking av verdensrommet og livene til de involverte. For å hjelpe med å fremme dette målet, har våre frilansere forbedret merking av logoer, trofeer og bannere brukt hos NASA.
Technical Drawing of the NASA Astrobee

Legg ut en konkurranse som nasa

Legg ut en konkurranse

Det er enkelt å legge ut en konkurranse - skriv ideen din, velg et budsjett og publiser - det er så enkelt!

Få mange bidrag

Du mottar mange bidrag fra våre frilansere, som gir deg mange alternativer å velge mellom.

Utnevn en vinner

Ranger bidragene, gi tilbakemeldinger, og premier det bidraget du liker best.

Legg ut en konkurranse